Semaglutida (Rybelsus)și glucophage

13-12-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Mi s-a dat tratamentul asta pentru diabet.O pastila de Rybelsus de 7 mg și o pastila de glucophage de 750.
Cum vi se pare?Eu nu prea pot sa țin regim că sunt foarte selectiv la mâncare și am și probleme psiho-emotionale (tratament cu antidepresive, antipsihotice, anxiolitice etc)
Cum vi se pare tratamentul?
Am glicozilata 7, 6
Voi ce luați cei care aveți diabet?
Tratamentul afectează rinichii și ficatul sau din contra ajuta și protejează aceste organe?
Tot citesc pe net păreri și păreri.
Multumesc
1 comentarii
1
19-01-2025, ora 06:54
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Este foarte bun Rybelsus, ajuta pe glicemia dupa mese, Glucophage iar e f bun, dar glicata 7, 6 nu e buna ! Trebuie a fi sub 7 ideal sub 6, 5 la diabetici. La sanatosi e sub 5, 7.
Tratamentul ala nu iti afecteaza nimic, insa glicata aia da ! Afecteaza tot organismul.

Doza de Glucoophage mi se pare mica ! Trebuia 2000 sa-ti dea, mie mi-a dat 2000 din prima, una de 1000 dim si una seara, si aveam glicata mai mica ca a ta.

Nici eu nu pot tin regim dar am glicata buna, tratament am Xigduo + insulina rapida si lenta. Imi dozez insulina dupa cati carbo mananc si e bine, am valori uneori si de sanatosi, mananc si dulciuri si de toate, ce naiba, regimu ala strict e de exterminare psihica sincer.

Deci vezi ce faci cu glicemiile ca nu te vad bine cu glicata aia. Esti supraponderal ? Ca Glucophage ajuta mult la cei supraponderali.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: metformin semaglutida Ozempic GLP-1