Semaglutida (Rybelsus)și glucophage
![Vern](/arata_img.php?img=cont_226844.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mi s-a dat tratamentul asta pentru diabet.O pastila de Rybelsus de 7 mg și o pastila de glucophage de 750.
Cum vi se pare?Eu nu prea pot sa țin regim că sunt foarte selectiv la mâncare și am și probleme psiho-emotionale (tratament cu antidepresive, antipsihotice, anxiolitice etc)
Cum vi se pare tratamentul?
Am glicozilata 7, 6
Voi ce luați cei care aveți diabet?
Tratamentul afectează rinichii și ficatul sau din contra ajuta și protejează aceste organe?
Tot citesc pe net păreri și păreri.
Multumesc
Cum vi se pare?Eu nu prea pot sa țin regim că sunt foarte selectiv la mâncare și am și probleme psiho-emotionale (tratament cu antidepresive, antipsihotice, anxiolitice etc)
Cum vi se pare tratamentul?
Am glicozilata 7, 6
Voi ce luați cei care aveți diabet?
Tratamentul afectează rinichii și ficatul sau din contra ajuta și protejează aceste organe?
Tot citesc pe net păreri și păreri.
Multumesc
1 comentarii
![Costy2008](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Este foarte bun Rybelsus, ajuta pe glicemia dupa mese, Glucophage iar e f bun, dar glicata 7, 6 nu e buna ! Trebuie a fi sub 7 ideal sub 6, 5 la diabetici. La sanatosi e sub 5, 7.
Tratamentul ala nu iti afecteaza nimic, insa glicata aia da ! Afecteaza tot organismul.
Doza de Glucoophage mi se pare mica ! Trebuia 2000 sa-ti dea, mie mi-a dat 2000 din prima, una de 1000 dim si una seara, si aveam glicata mai mica ca a ta.
Nici eu nu pot tin regim dar am glicata buna, tratament am Xigduo + insulina rapida si lenta. Imi dozez insulina dupa cati carbo mananc si e bine, am valori uneori si de sanatosi, mananc si dulciuri si de toate, ce naiba, regimu ala strict e de exterminare psihica sincer.
Deci vezi ce faci cu glicemiile ca nu te vad bine cu glicata aia. Esti supraponderal ? Ca Glucophage ajuta mult la cei supraponderali.
Tratamentul ala nu iti afecteaza nimic, insa glicata aia da ! Afecteaza tot organismul.
Doza de Glucoophage mi se pare mica ! Trebuia 2000 sa-ti dea, mie mi-a dat 2000 din prima, una de 1000 dim si una seara, si aveam glicata mai mica ca a ta.
Nici eu nu pot tin regim dar am glicata buna, tratament am Xigduo + insulina rapida si lenta. Imi dozez insulina dupa cati carbo mananc si e bine, am valori uneori si de sanatosi, mananc si dulciuri si de toate, ce naiba, regimu ala strict e de exterminare psihica sincer.
Deci vezi ce faci cu glicemiile ca nu te vad bine cu glicata aia. Esti supraponderal ? Ca Glucophage ajuta mult la cei supraponderali.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: metformin semaglutida Ozempic GLP-1
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: