Sedatif pc pentru emotivitate accentuata

04-11-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Buna ziua
Eu sunt un tip foarte emotiv, fac tratament pentru tulburare obsesiv compulsiva cu Prozac, Rispolept și foarte puțina quetiapna
As vrea sa iau Sedatif PC de la Boiron, medicament homeopatic la nevoie când plec de acasă într-o instituție, la spital, pe strada, în supermarket, unde am treaba etc pentru a nu mai fi așa emotiv și emoționat.
Este bun medicamentul asta Sedatif PC?Își face efectul?
Și încă ceva și aici as vrea sa îmi răspundă cei ce cunosc bine, pot lua Sedatif PC doar două pe zi sau una concomitent cu tratamentul psihiatric?
Am auzit că e homeopatic și că e apa de ploaie dar unii zic că i-a ajutat sa fie mai puțin emotivi.
Pe prospect scrie că nu are interacțiuni și așa știu si eu că nu are interactiuni
Îl pot lua liniștit?
Domnul doctor Mătușa mă puteți ajuta/lămuri?
Sau cine cunoaște?
Pot sa îl iau în siguranță?Sau interacționează?
Și are efect?
Cei ce au luat Sedatif PC cum v-ați simțit și-a făcut efectul v-a redus emotivitatea?Aștept va rog răspunsul vostru.Mulțumesc mult și o zi buna tuturor!
1 comentarii
1
05-11-2021, ora 07:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Homeopatele nu se iau impreuna cu medicamentele ca nu au niciun efect. Eu am incercat homeopate pentru anxietate si fara medicamente si tot nu au avut niciun efect.
Parerea mea e ca poti lua Anxiar la nevoie sau sa vorbesti cu medicul sa iti introduca alt ad. pe langa Prozac. Sotul meu are tab si ia 2 ad-uri.
Poti sa incerci Sedatif PC ca sa il excluzi si ca sa nu zici ca nu l-ai incercat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul