Secretie modificata saptamana 31 de sarcina
![goldielocks1992](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Inca de la inceputul sarcinii, in urma unei culturi de col am descoperit ca am E. coli si candida albicans. Am urmat tratament cu antibiotic( Augumentin si Zinat) pt E. coli Fluomizin, Macmiror si Polyginax pt secretie, cu toate aceste secretia revine de fiecare data la 1-2 saptamani dupa intreruperea tratamentului. D. doctor m-a sfatuit sa fac zilnic, dimineata si seara, spalaturi vaginale cu apa si sapun pt a indeparta secretia din interior, care este destul de abundenta, alb-galbuie, cu o consistenta branzoasa si insotita de mancarimi si usturimi.
Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa scap definitiv de aceasta secretie, d doctor mi-a spus ca exista posibilitatea sa-mi rupa membrana... orice tratament incercat nu mi-a fost de niciun ajutor.
Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa scap definitiv de aceasta secretie, d doctor mi-a spus ca exista posibilitatea sa-mi rupa membrana... orice tratament incercat nu mi-a fost de niciun ajutor.
3 comentarii
![goldielocks1992](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Sotul a luat Augumentin pt E.coli si Fluconazol pt Candida, dar oricum nu am mai avut niciun fel de contact inca de la 4 luni pentru ca am colul putin deschis si d. doctor a insistat sa inlaturam orice risc...
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cel mai bun tratament pt candida sunt ovulele Cervugid. Daca mai e nevoie la exterior unguent Nidoflor.
Dar astea scrie pe prospect ca se dau in sarcina numai daca medicul considera ca e absolut necesar.
Tineti dieta candida. Deloc branza, deloc condimente, iaurt si migdale cat puteti. Unele doamne au facut badijonari cu iaurt care contine niste bacterii ce mananca aceasta ciuperca.
Fara dulciuri ca bacteria se inmulteste imediat. Luati dieta candida de pe net.
Intrebati doctorul daca aveti voie probiotice. Ajuta enorm.
Ceai sau cápsule cu echinaceea cresc sistemul imunitar. Dar la fel trebuie intrebat doctorul.
Dar astea scrie pe prospect ca se dau in sarcina numai daca medicul considera ca e absolut necesar.
Tineti dieta candida. Deloc branza, deloc condimente, iaurt si migdale cat puteti. Unele doamne au facut badijonari cu iaurt care contine niste bacterii ce mananca aceasta ciuperca.
Fara dulciuri ca bacteria se inmulteste imediat. Luati dieta candida de pe net.
Intrebati doctorul daca aveti voie probiotice. Ajuta enorm.
Ceai sau cápsule cu echinaceea cresc sistemul imunitar. Dar la fel trebuie intrebat doctorul.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2candida in sarcina
- 3tratament pt. candida in sarcina
- 3Candida in timpul sarcinii
- 4candidoza si sarcina
- 1Candida si E.coli in sarcina
- 1candida in timpul sarcinii.
- 1Candida si sarcina
- 3sarcina
- 0Candidoza în sarcină
- 0Candidoza vaginala
- 4Candidoza in primul trimestru de sarcina