Candida si sarcina
Buna ziua,
Am o intrebare: sotul meu de curand a fost diagnosticat cu candida manifestata la nivelul penisului. Doctorul care l-a vazut a spus ca e foarte probabil sa o fi luat de la mine, deoarece la femeile insarcinate apare cu frecventa(a se intelege ca inca intretinem relatii sexuale). Eu sunt gravida in 32 de saptamani, dar nici inainte de a ramane insarcinata nici dupa nu am avut vreun simptom cum ca ar fi o problema. Este posibil sa o am si eu si daca da exista vreo modalitate de a o trata? Sunt tare nelinistitata si programare la medic am abia peste 2 saptamani si m-ar ajuta tare mult un sfat avizat.
Va multumesc.
Am o intrebare: sotul meu de curand a fost diagnosticat cu candida manifestata la nivelul penisului. Doctorul care l-a vazut a spus ca e foarte probabil sa o fi luat de la mine, deoarece la femeile insarcinate apare cu frecventa(a se intelege ca inca intretinem relatii sexuale). Eu sunt gravida in 32 de saptamani, dar nici inainte de a ramane insarcinata nici dupa nu am avut vreun simptom cum ca ar fi o problema. Este posibil sa o am si eu si daca da exista vreo modalitate de a o trata? Sunt tare nelinistitata si programare la medic am abia peste 2 saptamani si m-ar ajuta tare mult un sfat avizat.
Va multumesc.
1 comentarii
Daca secretia dv vaginala e incolora transparenta nu o aveti.
Daca e alba ca un iaurt o aveti.
Sunteti insarcinata. Numai doctorul va poate da reteta.
Daca e alba ca un iaurt o aveti.
Sunteti insarcinata. Numai doctorul va poate da reteta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2candida in sarcina
- 3tratament pt. candida in sarcina
- 3Candida in timpul sarcinii
- 4candidoza si sarcina
- 1candida in timpul sarcinii.
- 3Secretie modificata saptamana 31 de sarcina
- 3sarcina
- 0Candidoza în sarcină
- 4Candidoza in primul trimestru de sarcina
Mai multe informații despre: candidoza si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: