Secretie vaginala sau hemoragie?
Buna ziua! Am 20 de ani si problema mea consta dintr-o secretie vaginala neobisnuita, prezenta de mai bine de o saptamana si asemenatoare ciclului menstrual. Uneori insa aceasta secretie contine mai multe cheaguri si este de culoare visiniu inchis. Secretia a inceput la aproximativ o saptamana dupa ce s-a terminat ciclul menstrual. Cantitatea secretiei este mai redusa decat cea a menstrei, dar tot sunt nevoita sa port absorbant (destul de incomod atunci cand sunt nevoita sa o fac un timp mai indelungat).
Cu putin timp inainte de incepe secretia, am avut primul contact sexual dupa o pauza de doua luni. Insa am mai avut aceasta problema cu 4 ani urma, cand eram virgina. Atunci nu am facut nimic, a trecut de la sine dupa aproximativ o luna. Dar sunt constienta ca o astfel de problema nu trebuie neglijata. Nu voi fi pana la vara in tara, asadar consultul la ginecolog este dificil acum.
Ce as putea face in absenta unui medic ginecolog? Poate fi simptomul unei sarcini?
Cu putin timp inainte de incepe secretia, am avut primul contact sexual dupa o pauza de doua luni. Insa am mai avut aceasta problema cu 4 ani urma, cand eram virgina. Atunci nu am facut nimic, a trecut de la sine dupa aproximativ o luna. Dar sunt constienta ca o astfel de problema nu trebuie neglijata. Nu voi fi pana la vara in tara, asadar consultul la ginecolog este dificil acum.
Ce as putea face in absenta unui medic ginecolog? Poate fi simptomul unei sarcini?
2 comentarii
Din pacate numai un consult ginecologic si o ecografie pelvina iti poate arata ce ai. Pot fi atat de multe cauzele si atat de diverse tratamentele incat alta solutie nu este. Si chiar nu este de neglijat. Poti face si un test de sarcina, dar indiferent de rezultat, este de vazut cauza simptomelor.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Secretie mirositoare, zona intima
- 3Examen microscopic al secretiei vaginale
- 1Leptotrix - descoperit in analiza de secretie vaginala
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 4imi pot recolta singura secretie vaginala?
- 1analiza rezultate examen microscopic secretie vaginala
- 10Examen secretie vaginala
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 6Interpretare secretie vaginala. Mi s-a spus ca nu am nimic
- 1Rezultate secretie vaginala
- 1Secretie vaginala
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 0Interpretare analize secretie vaginala si de col uterin
- 4examen microscopic colorat secr.vaginala
- 2test papanicolau si secretie
- 2Secretie si urina urat mirositoare, dureri ale ovarelor
- 2examen microscopic al secreţiei vaginale
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 1Scurgeri ciudate după dezvirginare.
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: