Se pot trata acufenele?

63 comentarii 1 2 3
0
23-06-2019, ora 07:27
JuliaBC
Nu este medic/terapeut
JuliaBC
Vă mulțumesc pentru răspuns în primul rând.Am și o alergie la care nu am reușit să găsesc un tratament adecvat.Are simptomele obișnuite:obstrucție nazală, sensazie de mucus post nazal, strănut, mâncărime de ochi și nas.Am observat ieri că pe lângă zgomotul din ureche(ca un vâjâit intermitent/pulsatil), simțeam cumva o înfundare a părții stângi a capului:nas și ureche, de parcă nu se mai făcea circulația dintre ele.Daca țin apăsat pe ureche, nu mai aud zgomotul.Voi merge la ORL cat de urgent pot, astăzi fiind duminică nu am unde.Intre timp, dacă iau picături de nas Dymista și de urechi, Otipax este bine?
0
23-06-2019, ora 18:44
LAURA LORELEY
Nu este medic/terapeut
LAURA LORELEY
Buna seara, am aceasta problema de trei ani de zile ( tinitus)...s-a declanșat în urma unei lovituri pe urechea stanga, problema este ca acest disconfort s-a resfrans si la ureche dreapta( în timp), sunetele le percep bine, am fost la trei medici si toti mi-au spus ca voi ramane cu acest sunet, refuz să cred că nu există nici un tratament pentru aceasta problema, intensitatea mai mare este în momentul în care sunt intr un loc fara zgomote, am 41 de ani, tensiunea am avut o intotdeauna mai mica, 9...am luat la un moment dat niste pastile pentru aceasta problema, se numeau ( TINITUS) exact pentru aceasta afectiune, dar fara rezultate, ramam profund îndatorată pentru ajutor domnule doctor, mii de mulțumiri.cu siguranta ca raspunsul dumneavoastra ma va ajuta foarte mult.
0
25-06-2019, ora 09:49
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
ce trebuie de stiut si tinut Cont.
1 problemele care tin de circulatia cerebrala..auzul, vederea, memoria, ameteala, depresia, tiuitul... TOATE au ca si cauza.. Proasta calitate a sângelui
Sangele se face in Intestine si ficat..din ce punem noi in farfurie..asa ca Investiagtiile se incep de la gastrologie
invatam sa ne hidratam corect si excludem Alimentele care inbgroasa sangele ( gasiti pe Google)
2 In intestinul subtire..se mai petrece si o reactie de conflitc intre sistemul nostru limfatic si Alergenii Alimentari... care si declanseaza reactiile alergice
cititi pe googel Alimente Alergene si le excludeti si pe ele...
3 Concret pentru LAURA. acea ureche lovita trebuie invstiagata serios la Microscop in o clinica ORL
tratament de durata cu Vasodilatatoare... exista cateva grupe si au actiune diferita si trebuie testate toate pe rand pana gasesti preparatul cu care te simti bine
* stugeron, sermion, cavinton, pentoxi retard, ginko biloba, magneziu cu vit B 6
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  • Migrenele asociate cu nivelul de sodiu din lichidul cefalorahidian
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  •