Probleme cu imunitatea.
Buna! Nu stiam unde sa incadrez acest subiect, asa ca il voi lasa aici. Am probleme cu imunitatea de cand ma stiu, mereu am luat pastile pentru asta. Am 22 de ani si lucrurile au parut stabilizate pentru un timp, adica nu am mai facut herpesuri, afte, nu am mai avut stari de anemie. (Cam asa se manifesta la mine). Acum vreo 3 saptamani a inceput iar "distracta". Am facut afte una dupa alta, herpes la fel. Ce medic ar trebui sa consult ? Ce medicamente ar trebui sa iau? E mai ok ceva naturist ? Sincer, deja m-am saturat deja de atatea pastile si as vrea ceva mai eficient. Cateva informatii m-ar ajuta mult.
1 comentarii
Buna! Renunță la mâncarea fast food care declanșează un proces inflamator, adoptă o alimentație sănătoasă, încearcă niște probiotice pt.că imunitatea începe din intestin. Produsul Imunitate cu 7 ciuperci de la Fares, poate merită încercat.Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cresterea imunitatii
- 0Catina cu miere
- 2implanturi dentare si imunitatea scazuta
- 0imunitate
- 1Tratament pentru imunitate
- 1Imunizare copii
- 0Ce medicamente sânt bune pentru imunitate ?
- 0Ajutor...antibiotic de la 5 luni
- 1Ce produse alimentare contribuie la întărirea imunității în sezonul rece?
- 2Ce suplimente sunt recomandate oficial pentru imunitate in pandemia de Covid??
- 0Ceai imunitate
- 0Ajutor pt imunitate seropozitiv
Mai multe informații despre: imunitatea scaderea imunitatii stimularea imunitatii prin alimentatie produse pentru stimularea imunitatii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: