Se poate evita operaţia?
In boala Prolaps de valva mitrală cu Insuficientţă mitrală tratamentul poate să pacientul să nu ajungă la operaţie?
Ce trebuie să facă cineva care are această boală? Ce să manânce si ce nu, sa faca sau nu efort? Rog pe cei care au un minim de cunoştinte legate de această boalaă să le împărtăşească cu noi.
Ce trebuie să facă cineva care are această boală? Ce să manânce si ce nu, sa faca sau nu efort? Rog pe cei care au un minim de cunoştinte legate de această boalaă să le împărtăşească cu noi.
7 comentarii
ciao!
si eu eram suspecta de prolaps de valva mitrala, dar din cate am aflat despre boala nu este nevoie de operatie, singurul lucru pe care trebuie sa il faci e ca de fiecare data cand faci o anestezie chiar si la dinti trebuie sa faci un tratament anibacteric, pentru ca sangele sa nu provoace o boala ceva de genul bacteric la inima, deoarece ce la chiusura valvelor nu functioneaza
nu este ceva de speriat, se poate face o viata normala
doar in cazurile extrem de grave se intervine chirurgical
multa sanatate
si eu eram suspecta de prolaps de valva mitrala, dar din cate am aflat despre boala nu este nevoie de operatie, singurul lucru pe care trebuie sa il faci e ca de fiecare data cand faci o anestezie chiar si la dinti trebuie sa faci un tratament anibacteric, pentru ca sangele sa nu provoace o boala ceva de genul bacteric la inima, deoarece ce la chiusura valvelor nu functioneaza
nu este ceva de speriat, se poate face o viata normala
doar in cazurile extrem de grave se intervine chirurgical
multa sanatate
Eraţi suspectă de prolaps si s-a infirmat diagnosticul ? Sau chiar aveţi această boală? Nu prea am înţeles.
Nu ştiu cum se poate duce o viaţă normală cu dureri continue de inimă şi înţepături care te lasă fără respiraţie, dar o să încerc să aflu mai multe.
Mi-aş dori ca persoane afectate de această boală să intervină si să ne spună cum se manifestă la ei, şi ce tratamente folosesc. Eu am intels ca la această boală operaţia este inevitabilă la un moment dat si că tratamentul nu face altceva decât să lungească timpul până la operaţie. Ar fi bine aşa cum spuneţi dvs. să nu fie nevoie de operaţie.că e jale mare..
Mulţumesc sincer pt răspuns. Şi eu vă doresc multă sănătate!
Nu ştiu cum se poate duce o viaţă normală cu dureri continue de inimă şi înţepături care te lasă fără respiraţie, dar o să încerc să aflu mai multe.
Mi-aş dori ca persoane afectate de această boală să intervină si să ne spună cum se manifestă la ei, şi ce tratamente folosesc. Eu am intels ca la această boală operaţia este inevitabilă la un moment dat si că tratamentul nu face altceva decât să lungească timpul până la operaţie. Ar fi bine aşa cum spuneţi dvs. să nu fie nevoie de operaţie.că e jale mare..
Mulţumesc sincer pt răspuns. Şi eu vă doresc multă sănătate!
eu am fost diagnosticata cu aceasta boala sa zicem ca este o boala, in italia, si este foarte intalnit la femeile inalte si slabe, dar au zis ca nu este nimic grav doar de tinut sub control facand examene din 2 in 2 ani, si cum am zis mai inainte la fiecare anestezie se face un tratament antibiotic
pana acum 20 de ani nu se stia de exestenta acestei boili, poate fi si ceva congenital poate ca si parintii dvs au avut dar uneori nu da simptome
poate mai aveti si altceva tinand cont ca aveti si dureri ingrozitoare
pana acum 20 de ani nu se stia de exestenta acestei boili, poate fi si ceva congenital poate ca si parintii dvs au avut dar uneori nu da simptome
poate mai aveti si altceva tinand cont ca aveti si dureri ingrozitoare
Inteleg ca dvs nu aveti dureri de inima, ci pur si simplu ati fost diagnosticata cu aceasta boala. Multumesc ca mi-ati spus ca trebuie sa spun despre aceasta boala cand fac o anestezie.
Faputul ca trebuie controlata arata ca se poate agrava, nu? Dar controlata ce inseamnă? Dvs folositi un tratament preventiv ceva?
Faputul ca trebuie controlata arata ca se poate agrava, nu? Dar controlata ce inseamnă? Dvs folositi un tratament preventiv ceva?
nu eu nu fac nimic, dar se manifesta cu suflu sisitolic si tahicardie, dar eu cred ca daca se fac controale din 2 in 2 ani nu e chiar grav, dar faceti si alte investigatii poate e si altceva pe langa asta,
sanatate
sanatate
Buna ziua,
Mi-ati putea spune, va rog, cum va mai simtiti in prezent? Eu am insuficienta de gradul 3 la valvele mitrala si tricuspida.
Mi-ati putea spune, va rog, cum va mai simtiti in prezent? Eu am insuficienta de gradul 3 la valvele mitrala si tricuspida.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1insuficienta mitrala
- 11insuficienta mitrala
- 2insuficienta mitrala
- 2insuficienta mitrala
- 7insuficienta mitrala
- 20Prolaps de valva mitrala. Insuficienta mitrala.
- 1tahicardie+hipertrofie+insuficienta
- 4Insuficienta mitrala severa
- 10Psihic, fizic, ambele sau niciuna?!
- 7Insuficienta mitrala de gradul 2
- 0Diagnostic: insuficienta mitrala degenerativa medie si fibrilatie atriala cu AV rapid
- 0Extrasistole si insuficienta mitrala discreta
- 0Insuficienta mitrala grad 1/2!
- 0Valva mitrala grad 1
- 2Reparare valva mitrala si tricuspidiana
- 1Cardiologie
- 0Atoris
Mai multe informații despre: Insuficienta mitrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: