Insuficienta mitrala

17-07-2018
bute_anamaria
Nu este medic/terapeut
bute_anamaria
Buna ziua! Femeie, 29 de ani. In urma cu 7 ani am ajuns la spital cu pulsul foarte mare in urma consumului de cafea, tigari, stres. Am mers la 3 medici in acesti ani, electrocardiograma este intotdeuna buna, am fost dignosticata pe rand cu prolaps de valva mitrala si mai apoi cu insuficienta mitrala functionala. Medicii mi au spus ca nu am motive deocamdata sa fiu ingrijorata totusi prezint o serie de simtome suparatoare si nu mai stiu cum sa le fac fata, puls marit, palpitatii, dureri in piept, dureri in spate, durere de brat stang, ameteli uneori, tensiune mereu mica...de fiecare data mi au fost prescrise doar calciu si magneziu. Scriu aici pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac..m am saturat sa umblu prin medici sa primesc acelasi raspuns si eu sa ma simt mereu rau. Mentionez ca nu mai consum cafea si tigari.
1 comentarii
0
29-11-2022, ora 14:44
AurelSt
Nu este medic/terapeut
AurelSt
Am suferit si eu si in prezent sunt operat, insuf mitrla la mine a aparut in urma endocarditei bcteriene.

Insuficienta mitrala este bine tolerata in timp, de accea cardiologii se codesc sa va trimita la chirurgul cardiovascular, care ar putea sa temporizeze si el operatia. Este mai bine ca interventia de plastie valvulara sa aiba loc cat mai devreme, dupa mai mult timp o sa fie nevoie de protezare cu valva mecanica, care nu are aceleasi rezultate bune ca si plastia(repararea valvei naturale).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: