ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Scoatere placuta

03-01-2011
Pustan mircea
Nu este medic/terapeut
Pustan mircea
Buna ziua in urma operatiei pentru fractura de calcaneu am ramas cu o placuta in picior.Va rog sa-mi spuneti la cat timp dupa operatie este indicata scoaterea ei sau daca poate ramane acolo fara sa apara complicatii.Mentionez ca am 42 ani.Va multumesc.
4 comentarii
0
03-01-2011, ora 23:16
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Daca nu deranjeaza, placuta poate ramane acolo.
In general, eu scot placile de pe calcaneu undeva dupa 12 luni de la operatie, dar nu este o regula.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
04-01-2011, ora 13:54
Pustan mircea
Nu este medic/terapeut
Pustan mircea
Buna ziua la 1 februarie am un an de la operatie nu am hotarat inca ce sa fac dar v-as ruga sa-mi spuneti la o operatie de scoaterea placutei incizia este la fel de mare ca si la operatia de montare;se face pe acelasi loc;cata spitalizare implica si cata scoatere din campul muncii lucrez ca instalator sanitare si termice.Va multumesc.
0
04-01-2011, ora 13:56
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este absolut imposibil de elaborat un raspuns concret necunoscand situatia actuala, adica radiografia de control.
De obicei incizia este aceeasi, insa interventia este infinit mai simpla, cu spitalizare minima si doar cateva saptamani de concediu.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
05-01-2011, ora 10:17
Pustan mircea
Nu este medic/terapeut
Pustan mircea
Buna ziua Va multumesc pentru informatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul