Scleroza multipla în Germania.
Bună seara,
Există cineva care suferă de scleroză multiplă, român și locuiește în Germania? sunt interesată de mai multe detalii legate de acest aspect.
Mulțumesc
Există cineva care suferă de scleroză multiplă, român și locuiește în Germania? sunt interesată de mai multe detalii legate de acest aspect.
Mulțumesc
5 comentarii
Buna, locuiesc în Germania și am fost de curând diagnosticată cu SM. Ai aflat informatiile de care erai interesată?
Buna seara ! Astazi am aflat ca sunt diagnosticata cu SM ! Ma intreb oare daca este gresit rezultatul, de unde am eu certitudinea ca este corect ? Mi'a luat punctie lombara.. Astazi, am fost sunata de Dna Dr si mi'a transmis ca a venit rezultatul de la lichidul cefalorahidian si mi'au iesit nu stiu ce celule active .- asta inemnand SM.. Oare sigur asa o fi ?
Din pacate sunt sanse foarte mari sa fie adevarat. Si eu am asta boala de 5 ani... trebuie să fii tare
Buna. Si eu am fost Diagnosticată in Germania cu SM.. in 2018.. aici mi-a fost dat tratamentul cu Gilenya... După ceva timp am plecat în Spania.. acolo am facut din nou RMN pentru ca doctorii nu prea credea că am SM..pentru ca ma simteam ok si nu aveam simptome dar rezultatul nu a fost asa... După analize si RMN mi-a spus că boala asta avansată si foarte gravă..si mi-a fost dat tratamentul: Mavenclad ( Cladribina) care culmea este facut in Germania.. Dacă încă mai esti in Germania întreabă doctorul despre acest tratament...
P.s. Baftă si capul sus
P.s. Baftă si capul sus
S a demonstrat ca terapia LDN low dose naltrexona(25mg)
Ar putea ajuta in scleroza. Il gasiti sub numele de revia sau vivitrol ori direct naltrexona
Ar putea ajuta in scleroza. Il gasiti sub numele de revia sau vivitrol ori direct naltrexona
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scleroza multipla si acupunctura
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 7trombocitopenie idiopatica
- 3suspecta de scleroza in multipla
- 3Am scapat de ce mai cruda boala leuconevraxita
- 4Scleroza multipla
- 4scleroza multipla?
- 0scleroza multipla?
- 46scleroza multipla
- 0Am oare scleroza multipla?
- 0tratament naturist scleroza multipla
- 2Mit sau adevar? Cancer?!? Scleroza Multipla
- 0suspecta de sleroza multipla
- 2Punctia lombara
- 0Oare sunt însărcinată???
- 4Imunitate coronavirus - am scleroza multipla de 34 ani
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
Mai multe informații despre: Scleroza multipla
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: