scleroza multipla
Si sa inteleg ca tu ai MS? Eu am de vreo 4 ani anxietate si mi sa zic ca sunt somatizari ale anxietatii, ca am multe simptome ale anxietatii generalizate si trebuie sa merg la psiholog/psihiatru.
Oricum o sa merg pentru linistea mea la alt neurolog si o sa vad ce imi spune. Nu vreau sa ma gand deja la ce e mai rau...nu toti care au niste furnicaturi au MS. o zi buna
Oricum o sa merg pentru linistea mea la alt neurolog si o sa vad ce imi spune. Nu vreau sa ma gand deja la ce e mai rau...nu toti care au niste furnicaturi au MS. o zi buna
Da, am SM! Am scris ca am fost diagnosticat in 2010!
Fii tare! Mult succes!
Fii tare! Mult succes!
Imi pare rau. In cazul meu, sigur neurologului iar fi ridicat ceva suspiciuni (este prof universitar neurologie, eu fiind asistent, am putut sa ii spun ce ma framanta). Sigur ca motorasul lucreaza, insusi gandul ca am o boala incurabila care nu este diagnosticata este simptom de anxietate generalizata.
O sa ma mai investighez mai mult pentru linistea mea, dar o sa ma duc si la psihiatru+psiholog. Sper sa nu mai revin pe acest forum. O zi cat mai buna.
O sa ma mai investighez mai mult pentru linistea mea, dar o sa ma duc si la psihiatru+psiholog. Sper sa nu mai revin pe acest forum. O zi cat mai buna.
Buna ziua. As dori daca se poate sa primesc o adresa de mail a lui mihairzv. Am o fata de 17 ani care a fost diagnosticata in 2015 cu SM. In ianuarie 2017 este a doua oara cand a avut o mica problema. La rmn au aparut noi leziuni. Doresc sa aflu mai multe despre tratamentul cu vit D3. Multumesc oricui imi poate da detalii.
As dori ca Mihairzv daca se poate sa imi spuna la ce doctor s-a tratat. Am trimis mesaje catre Mihai si catre dulceemira dar nu am primit niciun raspuns.
Stie cineva daca in Romania exista un dr. care aplica protocolul? Am gasit datele de mai jos.
http://www.thisisms.com/forum/coimbra-high-dose-vitamin-d-protocol-f57/topic27159.html
Romania
Dr. Daniel Dorobantu
City: Bucharest
E-mail: dr.dorobantu.daniel@gmail.com
Multumesc,
Stie cineva daca in Romania exista un dr. care aplica protocolul? Am gasit datele de mai jos.
http://www.thisisms.com/forum/coimbra-high-dose-vitamin-d-protocol-f57/topic27159.html
Romania
Dr. Daniel Dorobantu
City: Bucharest
E-mail: dr.dorobantu.daniel@gmail.com
Multumesc,
Dacă doriți mai multe informații (rezultatele pe care le au unii pacienți cu SM care au făcut tratament cu vitamina D), căutați pe Facebook grupul: "o alta terapie: vitamina d pentru scleroza multiplă".
Pe dulceemira o găsești aici, ea admistreaza acest grup! Numele ei este Ana.
Doar astăzi am primit o notificare că ați postat pe acest forum! :(
Doar astăzi am primit o notificare că ați postat pe acest forum! :(
Buna seara,
Va rog sa imi ziceti daca s-a tratat cineva in Europa si unde anume cu acest protocol. Am trimis mail la
dr. Augusto Pellegrini si nu am primit niciun raspuns.
Ma gandesc ca daca ati pus niste informatii pe un forum cred ca nu este niciun secret ptr. nimeni sa imi raspundeti la intrebarile de mai sus.
Lucrez in marketing si vreau sa cred ca pe un forum medical nu se pun informatii doar ptr. a se face reclama(chiar si la un blog), ci in ideea de ai ajuta pe cei care au nevoie. Vorbim de sanatate.
Multumesc,
Va rog sa imi ziceti daca s-a tratat cineva in Europa si unde anume cu acest protocol. Am trimis mail la
dr. Augusto Pellegrini si nu am primit niciun raspuns.
Ma gandesc ca daca ati pus niste informatii pe un forum cred ca nu este niciun secret ptr. nimeni sa imi raspundeti la intrebarile de mai sus.
Lucrez in marketing si vreau sa cred ca pe un forum medical nu se pun informatii doar ptr. a se face reclama(chiar si la un blog), ci in ideea de ai ajuta pe cei care au nevoie. Vorbim de sanatate.
Multumesc,
Buna seara! Din nefericire, exista persoane care doresc sa indrepte persoanele spre o anumita terapie, doar pentru a castiga bani de pe urma suferintei lor! :(
Si eu am fost in aceiasi situatie!!!
Eu doresc sa ajut alte persoane deoarece si eu am fost ajutat, SM ar trebui sa ne uneasca, este mult mai usor sa ducem lupta impreuna decat pe cont propriu!
In ianuarie 2014 am avut ultimul puseu. (eu am fost diagnosticat cu SM in 2010)
Nu vi-l recomand pe acest doctor! Daca am putea discuta pe privat. va spun si de ce!
Sunt multi doctori buni (care au avut rezultate!) in Brazilia, este un doctor bun si in Portugalia. Mai sunt si alti doctori in: Serbia, in Croatia, o doctorita in Italia. Au aparut doctori care au fost instruiti sa foloseasca acest protocol si in alte tari ca: Germania, Spania, USA.
Nu trebuie sa va duceti la prima consultatie sa va intalniti cu doctorul (unii doctori asa cer la prima consultatie, restul consultatiilor avand loc pe skype).
Si eu am fost in aceiasi situatie!!!
Eu doresc sa ajut alte persoane deoarece si eu am fost ajutat, SM ar trebui sa ne uneasca, este mult mai usor sa ducem lupta impreuna decat pe cont propriu!
In ianuarie 2014 am avut ultimul puseu. (eu am fost diagnosticat cu SM in 2010)
Nu vi-l recomand pe acest doctor! Daca am putea discuta pe privat. va spun si de ce!
Sunt multi doctori buni (care au avut rezultate!) in Brazilia, este un doctor bun si in Portugalia. Mai sunt si alti doctori in: Serbia, in Croatia, o doctorita in Italia. Au aparut doctori care au fost instruiti sa foloseasca acest protocol si in alte tari ca: Germania, Spania, USA.
Nu trebuie sa va duceti la prima consultatie sa va intalniti cu doctorul (unii doctori asa cer la prima consultatie, restul consultatiilor avand loc pe skype).
Sunt persoane cu sm care au rămas însărcinate?Am întrerupt tratamentul pt o sarcina și vreau să știu cum a fost pe perioada sarcinii și dc este bine copilul și mama.Va mulțumesc!
Buna! Am intalnit un medic foarte bun care m-a ajutat cu intrarea in programul national. Dr Hertea Cristina. Un medic dedicat.
Mama mea a fost diagnosticata cu scleroza multipla. Nu stiu in ce stadiu este. Ce doctor imi recomandati ? Care este cel Mai bun? Va rog sa ma ajurati cu sfaturi sunt disparata si nu stiu ce este de facut.
Buna ziua!
Am fost diagnosticat cu SM.
Ce tratamente se administreaza?
Am fost diagnosticat cu SM.
Ce tratamente se administreaza?
Pentru stabilirea tratamentului trebuiesc facute unele investigatii si toate acestea sub indrumarea unui neurolog.
Buna, am un prieten care s-a vindecat de EM cu Biomagnetismo, puteti da un google search si citi despre aceasta tehnica, pe mine m-a ajutat cu alta problema(Lyme).
Acesta este un post care explica exact de ce biomagnetismo ajuta sa vindece EM, puteti alege limba romana in casuta din dreapta si google translate il traduce in romana destul de bine. ---------*
si acesta este website-ul domnului terapeut care vine in Romania sa trateze ---------*
daca considerati acest post ofensiv, va rog sa fiti respectuosi, multa lume nu crede in medicina alternative, dar momentan este singurul raspuns la multe probleme de sanatate, da-ti un search pe google si informati-va. multumesc
(*modificat de admin)
Acesta este un post care explica exact de ce biomagnetismo ajuta sa vindece EM, puteti alege limba romana in casuta din dreapta si google translate il traduce in romana destul de bine. ---------*
si acesta este website-ul domnului terapeut care vine in Romania sa trateze ---------*
daca considerati acest post ofensiv, va rog sa fiti respectuosi, multa lume nu crede in medicina alternative, dar momentan este singurul raspuns la multe probleme de sanatate, da-ti un search pe google si informati-va. multumesc
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Posibila scleroza multipla sau polimialgie reumatica?
- 2Scleroza multipla, nevralgie de trigemen, va rog nu treceti cu vederea
- 42Anxietate si scleroza multipla
- 4Scleroza multipla
- 0Scleroza multipla
- 5Tratament naturist scleroza multipla
- 8Este posibil sa ma confrunt cu o depresie?
- 0scleroza multipla
- 0Am oare scleroza multipla?
- 0tratament naturist scleroza multipla
- 18scleroza multipla?
- 2Mit sau adevar? Cancer?!? Scleroza Multipla
- 3Scleroza multipla
- 1scleroza multipla si medicamente ADHD (concerta)
- 0Scleroza multipla ÅŸi menopauza
- 4Imunitate coronavirus - am scleroza multipla de 34 ani
- 1Problema neurologica?
- 2Suspecta scleroza multipla
Mai multe informații despre: Scleroza multipla
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: