scleroza multipla | Forumul Medical ROmedic

scleroza multipla

46 comentarii 1 2
0
29-05-2016, ora 12:46
teo230790
Nu este medic/terapeut
teo230790
Si sa inteleg ca tu ai MS? Eu am de vreo 4 ani anxietate si mi sa zic ca sunt somatizari ale anxietatii, ca am multe simptome ale anxietatii generalizate si trebuie sa merg la psiholog/psihiatru.
Oricum o sa merg pentru linistea mea la alt neurolog si o sa vad ce imi spune. Nu vreau sa ma gand deja la ce e mai rau...nu toti care au niste furnicaturi au MS. o zi buna
0
29-05-2016, ora 13:24
Flaviu81
Nu este medic/terapeut
Flaviu81
Da, am SM! Am scris ca am fost diagnosticat in 2010!
Fii tare! Mult succes!
0
29-05-2016, ora 13:56
teo230790
Nu este medic/terapeut
teo230790
Imi pare rau. In cazul meu, sigur neurologului iar fi ridicat ceva suspiciuni (este prof universitar neurologie, eu fiind asistent, am putut sa ii spun ce ma framanta). Sigur ca motorasul lucreaza, insusi gandul ca am o boala incurabila care nu este diagnosticata este simptom de anxietate generalizata.
O sa ma mai investighez mai mult pentru linistea mea, dar o sa ma duc si la psihiatru+psiholog. Sper sa nu mai revin pe acest forum. O zi cat mai buna.
0
15-01-2017, ora 22:43
yuki99
Nu este medic/terapeut
yuki99
Buna ziua. As dori daca se poate sa primesc o adresa de mail a lui mihairzv. Am o fata de 17 ani care a fost diagnosticata in 2015 cu SM. In ianuarie 2017 este a doua oara cand a avut o mica problema. La rmn au aparut noi leziuni. Doresc sa aflu mai multe despre tratamentul cu vit D3. Multumesc oricui imi poate da detalii.
0
27-03-2017, ora 13:16
crystyna89
Nu este medic/terapeut
crystyna89
As dori ca Mihairzv daca se poate sa imi spuna la ce doctor s-a tratat. Am trimis mesaje catre Mihai si catre dulceemira dar nu am primit niciun raspuns.
Stie cineva daca in Romania exista un dr. care aplica protocolul? Am gasit datele de mai jos.

http://www.thisisms.com/forum/coimbra-high-dose-vitamin-d-protocol-f57/topic27159.html

Romania
Dr. Daniel Dorobantu
City: Bucharest
E-mail: dr.dorobantu.daniel@gmail.com

Multumesc,
0
27-03-2017, ora 17:14
Flaviu81
Nu este medic/terapeut
Flaviu81
Dacă doriți mai multe informații (rezultatele pe care le au unii pacienți cu SM care au făcut tratament cu vitamina D), căutați pe Facebook grupul: "o alta terapie: vitamina d pentru scleroza multiplă".
0
27-03-2017, ora 17:17
Flaviu81
Nu este medic/terapeut
Flaviu81
Pe dulceemira o găsești aici, ea admistreaza acest grup! Numele ei este Ana.
Doar astăzi am primit o notificare că ați postat pe acest forum! :(
0
27-03-2017, ora 20:54
crystyna89
Nu este medic/terapeut
crystyna89
Buna seara,

Va rog sa imi ziceti daca s-a tratat cineva in Europa si unde anume cu acest protocol. Am trimis mail la

dr. Augusto Pellegrini si nu am primit niciun raspuns.

Ma gandesc ca daca ati pus niste informatii pe un forum cred ca nu este niciun secret ptr. nimeni sa imi raspundeti la intrebarile de mai sus.
Lucrez in marketing si vreau sa cred ca pe un forum medical nu se pun informatii doar ptr. a se face reclama(chiar si la un blog), ci in ideea de ai ajuta pe cei care au nevoie. Vorbim de sanatate.
Multumesc,
0
27-03-2017, ora 23:21
Flaviu81
Nu este medic/terapeut
Flaviu81
Buna seara! Din nefericire, exista persoane care doresc sa indrepte persoanele spre o anumita terapie, doar pentru a castiga bani de pe urma suferintei lor! :(
Si eu am fost in aceiasi situatie!!!
Eu doresc sa ajut alte persoane deoarece si eu am fost ajutat, SM ar trebui sa ne uneasca, este mult mai usor sa ducem lupta impreuna decat pe cont propriu!
In ianuarie 2014 am avut ultimul puseu. (eu am fost diagnosticat cu SM in 2010)
Nu vi-l recomand pe acest doctor! Daca am putea discuta pe privat. va spun si de ce!
Sunt multi doctori buni (care au avut rezultate!) in Brazilia, este un doctor bun si in Portugalia. Mai sunt si alti doctori in: Serbia, in Croatia, o doctorita in Italia. Au aparut doctori care au fost instruiti sa foloseasca acest protocol si in alte tari ca: Germania, Spania, USA.
Nu trebuie sa va duceti la prima consultatie sa va intalniti cu doctorul (unii doctori asa cer la prima consultatie, restul consultatiilor avand loc pe skype).
0
27-03-2017, ora 23:23
Flaviu81
Nu este medic/terapeut
Flaviu81
Ma puteti gasi pe facebook: Flaviu Ama
0
27-09-2017, ora 18:08
Liliana pauna
Nu este medic/terapeut
Liliana pauna
Sunt persoane cu sm care au rămas însărcinate?Am întrerupt tratamentul pt o sarcina și vreau să știu cum a fost pe perioada sarcinii și dc este bine copilul și mama.Va mulțumesc!
0
25-10-2017, ora 17:21
Jull
Nu este medic/terapeut
Jull
Buna! Am intalnit un medic foarte bun care m-a ajutat cu intrarea in programul national. Dr Hertea Cristina. Un medic dedicat.
0
12-06-2018, ora 11:56
Carla1
Nu este medic/terapeut
Carla1
Mama mea a fost diagnosticata cu scleroza multipla. Nu stiu in ce stadiu este. Ce doctor imi recomandati ? Care este cel Mai bun? Va rog sa ma ajurati cu sfaturi sunt disparata si nu stiu ce este de facut.
0
26-09-2018, ora 06:33
Dan1976
Nu este medic/terapeut
Dan1976
Buna ziua!
Am fost diagnosticat cu SM.
Ce tratamente se administreaza?
0
21-10-2018, ora 13:48
D
Nu este medic/terapeut
D
Pentru stabilirea tratamentului trebuiesc facute unele investigatii si toate acestea sub indrumarea unui neurolog.
0
18-12-2018, ora 17:15
Beatrice1001
Nu este medic/terapeut
Beatrice1001
Buna, am un prieten care s-a vindecat de EM cu Biomagnetismo, puteti da un google search si citi despre aceasta tehnica, pe mine m-a ajutat cu alta problema(Lyme).

Acesta este un post care explica exact de ce biomagnetismo ajuta sa vindece EM, puteti alege limba romana in casuta din dreapta si google translate il traduce in romana destul de bine. ---------*

si acesta este website-ul domnului terapeut care vine in Romania sa trateze ---------*

daca considerati acest post ofensiv, va rog sa fiti respectuosi, multa lume nu crede in medicina alternative, dar momentan este singurul raspuns la multe probleme de sanatate, da-ti un search pe google si informati-va. multumesc

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns
46 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: