Schizofrenie si permisul de conducere
Poate obtine permis de conducere o persoana care sufera de schizofrenie?
2 comentarii
Buna ziua,
schizofrenia este o boala psihiatrica grava, insotita de halucinatii, vizuale, auditive...de tot felul, deci nu ar fi firesc ca o pers bolnava de schizofrenie sa aiba posibilitatea de a obtine permis de conducere, pt ca isi poate pune in pericol propria viata, dar si a altor nevinovati. Este nevoie sa mergeti (sau pers in cauza) la comisia de sanatate care va va incadra intr-un anumit grad de handicap - deoarece schizofrenia este un handicap. Si nu se poate compara cu un alt handicap (daca va ganditi cumva la acele pers care au handicap locomotor, dar totusi conduc) - vorbim de o boala mintala.
Vorbiti cu medicul de familie si el va va indruma.
schizofrenia este o boala psihiatrica grava, insotita de halucinatii, vizuale, auditive...de tot felul, deci nu ar fi firesc ca o pers bolnava de schizofrenie sa aiba posibilitatea de a obtine permis de conducere, pt ca isi poate pune in pericol propria viata, dar si a altor nevinovati. Este nevoie sa mergeti (sau pers in cauza) la comisia de sanatate care va va incadra intr-un anumit grad de handicap - deoarece schizofrenia este un handicap. Si nu se poate compara cu un alt handicap (daca va ganditi cumva la acele pers care au handicap locomotor, dar totusi conduc) - vorbim de o boala mintala.
Vorbiti cu medicul de familie si el va va indruma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cunoasteti un medicament?
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 4Despre debutul schizofreniei
- 14Ma va accepta cineva asa cum sunt?
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 5tulburare psihotica? Schizofrenie?
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 5leponexul lipsa apetit sexual
- 2Am nevoie de un medic foarte bun in tratarea Schizofreniei
- 3schizofrenie indusa?
- 3Cu schizofrenie ce pot lucra?
- 20Un schizofrenic poate face urmatoarele?
- 22Pensionare pe caz de boala.
- 0Despre medicamentul sep-36856
- 2Glicina
- 5Abordarea mea in tratarea schizofreniei si a tulburarilor schizoafective
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: