Schimbarea laptelui praf la bebelusi
BUNA DIMINEATA SELENA
Da, reveniti la Aptamil crescand gradual cate 30 ml Aptamil din 2 in 2 mese si scazand tot cu atat din NannyCare. Astfel veti putea inlocui treptat actualul lapte praf. Succes !
Da, reveniti la Aptamil crescand gradual cate 30 ml Aptamil din 2 in 2 mese si scazand tot cu atat din NannyCare. Astfel veti putea inlocui treptat actualul lapte praf. Succes !
Buna ziua!
Am un bebeluș de 2 luni și 3 săptămâni, este alăptat cu Nan confortis 1. Varsă destul de mult la fiecare masă, doamna doctor pediatru mi-a spus că refluxul este fiziologic și pot să ii dau mai mult lapte AR( antireflux) tot de la Nan. După ce i-am administrat 3 cupe de AR și 2 cupe de nan confortis 1, s-a constipat. Doamna pediatru mi-a recomandat sa reglez din alimentație. Am ajuns sa scot toate cupele de lapte AR, dar acum are scaun la 3 zile. Înainte nu aveam probleme cu scaunul, avea scaun de 2 ori pe zi. Acum vomita in continuare și avem și problema cu scaunul. Credeți că ar ajuta dacă i-aș schimba laptele? Și dacă da, cu ce lapte sa schimb. Menționez că a luat bine in greutate până acum.
Am un bebeluș de 2 luni și 3 săptămâni, este alăptat cu Nan confortis 1. Varsă destul de mult la fiecare masă, doamna doctor pediatru mi-a spus că refluxul este fiziologic și pot să ii dau mai mult lapte AR( antireflux) tot de la Nan. După ce i-am administrat 3 cupe de AR și 2 cupe de nan confortis 1, s-a constipat. Doamna pediatru mi-a recomandat sa reglez din alimentație. Am ajuns sa scot toate cupele de lapte AR, dar acum are scaun la 3 zile. Înainte nu aveam probleme cu scaunul, avea scaun de 2 ori pe zi. Acum vomita in continuare și avem și problema cu scaunul. Credeți că ar ajuta dacă i-aș schimba laptele? Și dacă da, cu ce lapte sa schimb. Menționez că a luat bine in greutate până acum.
Bună seara.Am un bebe de 1 luna, în spital a primit Aptamil, și acasa am continuat tot cu aptamil, se pare însă că avem un reflux mai puternic, bebe mănâncă foarte repede și regurciteaza laptele și se îneacă, menționez ca pana acum am luat bine în greutate, la început nu au fost probleme însă acum este balonat mereu, parturile sunt urat mirosit și caca la fel.ne gândim ca poate ar fi cazul sa schimbam laptele.Ce ne recomandați?mulțumesc frumoa
Buna ziua, am o fetiță de două luni proaspăt împlinită, astăzi am cantarit-o are 5.700kg, precizez ca îi dau la sân și plus supliment Aptamil credeți ca e ok la această vârstă să aibă atât de mult, mulțumesc anticipat!
Buna ziua, am nascut un bebelus prematur la 28 s cu 1360g, acum are 2l, mananca aprox 60ml -50ml cam la 2 ore, daca nu mananca tot peste 1 ora mananca restu ramas de 20ml de ex, am plecat din spital cu 2500 si in 2 s avem 2680, este ok?
Precizez ca mananca Prenan 2 si lapte matern, mananca laptele praf peste noapte.
As dori sa schimb formula deoarece am obs ca nu prea mai are scaun, cum avea inainte, are 1 la 2 zile.Multumesc!
Precizez ca mananca Prenan 2 si lapte matern, mananca laptele praf peste noapte.
As dori sa schimb formula deoarece am obs ca nu prea mai are scaun, cum avea inainte, are 1 la 2 zile.Multumesc!
Bună seara! Ne confruntam și noi cu o problema și dorim un sfat, va rog frumos! Copilul meu în vârstă de 2 luni și o sapt a fost infectat cu e.coli în urma cu 4 săptămâni și alimentat cu lapte praf Aptamil Nutri-Biotik. A făcut diaree și i s.a recomandat Aptamil fara lactoza -2 săptămâni, în urma careia scaunul s.a reglat și treptat i.am introdus laptele lui obisnuit de la care iar a făcut diaree. L.am trecut din nou pe Aptamil fara lactoza dar dacă ii dau mai mult de 5 zile se constipă. După care i am dat din nou Aptamil nutri-biotik si tot scaune apoase. Intr.un final s.a ajuns la concluzia ca ar avea alergie la proteina din lapte și i s.a recomandat Aptamil Pepti 1. I.am făcut trecerea jumătate cu jumătate fără lactoza Aptamil. Este prima zi de trecere și copilul iar are dureri, crampe și plânge. Cum procedez?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Schimbare masura lapte praf
- 2lapte praf
- 1Laptele praf ajuta sa iei in greutate?
- 0Laprte praf Nan 1
- 2Bebe 6 luni
- 5Preparare lapte praf
- 1Lapte nan
- 1Alimentatie fetita de 8 luni
- 1Alimentatie bebelina are 9 luni
- 1Vreau sa ii schimb laptele praf, bebe nu ia in greutate
- 0Nan comfortis vs Nan optipro
- 0Bebe 7 luni, scaune verzi
- 0Bebe mănâncă foarte des și doarme foarte putin
- 0Bebe 2 sapt
- 0Laptele praf