Scaun verde închis cu mucus
Buna ziua!
Bebe 3 luni jumătate, are scaun verde închis pastos uneori cu mucus de când a făcut prima doza de rotarix, acum o luna si o saptamana. Menționez ca are si un miros destul de urat…
Ca frecventa are scaun o data pe zi, nu pare sa îl doară burta, pune f bine in greutate (aprox 200/250g/ sapt). Este alimentat doar cu lp. Are 7300g, născut cu 2780g.
O sa fac un examen coprologic si coprocitograma însă sunt îngrijorată… Poate fi ceva grav?
Mulțumesc!
Bebe 3 luni jumătate, are scaun verde închis pastos uneori cu mucus de când a făcut prima doza de rotarix, acum o luna si o saptamana. Menționez ca are si un miros destul de urat…
Ca frecventa are scaun o data pe zi, nu pare sa îl doară burta, pune f bine in greutate (aprox 200/250g/ sapt). Este alimentat doar cu lp. Are 7300g, născut cu 2780g.
O sa fac un examen coprologic si coprocitograma însă sunt îngrijorată… Poate fi ceva grav?
Mulțumesc!
1 comentarii
Bună ziua!
Aceeași problemă, doar ca noi nu am făcut vaccinul, nu am schimbat nimic în alimentație, bea lp de la naștere. E vioaie, mănâncă, doar ca a început sa salveze foarte mult. Îmi puteți spune ce ați aflat dacă ați făcut analizele?
Vă mulțumesc!
Aceeași problemă, doar ca noi nu am făcut vaccinul, nu am schimbat nimic în alimentație, bea lp de la naștere. E vioaie, mănâncă, doar ca a început sa salveze foarte mult. Îmi puteți spune ce ați aflat dacă ați făcut analizele?
Vă mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mucus in fecale si miros alcalin al acestora...
- 0scaun cu sange si mucus
- 2Mucus portocaliu in scaun
- 5scaun cu mucus si sange (uneori sub forma de cheag)!
- 4Mucus in scaun?
- 7scaune verzi bebelus de sase saptamani
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 2Scaun cu mucus
- 0Rotavirus - scaun verde cu mucus
- 1Scaun ciudat si probleme la stomac, nu mai stiu ce sa fac
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 1Ajutati-ma! mucus prin zona anala
- 1Băiețel de 5 ani scaun moale cu mucus
- 2Bebe6luni scaun verde
- 0Scaun verde, mucus și sânge
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun