Scaun verde închis cu mucus
Buna ziua!
Bebe 3 luni jumătate, are scaun verde închis pastos uneori cu mucus de când a făcut prima doza de rotarix, acum o luna si o saptamana. Menționez ca are si un miros destul de urat…
Ca frecventa are scaun o data pe zi, nu pare sa îl doară burta, pune f bine in greutate (aprox 200/250g/ sapt). Este alimentat doar cu lp. Are 7300g, născut cu 2780g.
O sa fac un examen coprologic si coprocitograma însă sunt îngrijorată… Poate fi ceva grav?
Mulțumesc!
Bebe 3 luni jumătate, are scaun verde închis pastos uneori cu mucus de când a făcut prima doza de rotarix, acum o luna si o saptamana. Menționez ca are si un miros destul de urat…
Ca frecventa are scaun o data pe zi, nu pare sa îl doară burta, pune f bine in greutate (aprox 200/250g/ sapt). Este alimentat doar cu lp. Are 7300g, născut cu 2780g.
O sa fac un examen coprologic si coprocitograma însă sunt îngrijorată… Poate fi ceva grav?
Mulțumesc!
1 comentarii
Bună ziua!
Aceeași problemă, doar ca noi nu am făcut vaccinul, nu am schimbat nimic în alimentație, bea lp de la naștere. E vioaie, mănâncă, doar ca a început sa salveze foarte mult. Îmi puteți spune ce ați aflat dacă ați făcut analizele?
Vă mulțumesc!
Aceeași problemă, doar ca noi nu am făcut vaccinul, nu am schimbat nimic în alimentație, bea lp de la naștere. E vioaie, mănâncă, doar ca a început sa salveze foarte mult. Îmi puteți spune ce ați aflat dacă ați făcut analizele?
Vă mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Mucus in fecale...De ce?
- 5Biopsie colon -copil 3 ani- rog raspuns urgent
- 8scaune cu mucus si sange
- 3constipatie, apoi scaun verde si moale
- 0scaun cu sange si mucus
- 19scaune cu mucus si firisoare de sange
- 1scaun sugari
- 4Mucus in scaun?
- 3Scaun cu mucus
- 0Scaun cu mucus.
- 5Scaune verzi cu mucus și tratat mult cu antibiotice la 2 luni
- 0Bebelus de 6 luni scaun cu mucus
- 1Caca tare si cu mucus
- 1Am fost operata de litiaza biliara
- 1Analize fetita 5 luni - face scaun cu mucus de 3 luni si nu reușește sa gasesc cauza!
- 1Mucus fetita 2 luni
- 0Rezultat coprocitograma copil
Mai multe informații despre: scaunul cu mucus scaunul verde
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: