scaune dese
Am o fetita in varsta de 1 an si 10 luni, de cateva zile are 2-3 scaune pe zi normale.Sunt normale nr acestor scaune?
3 comentarii
Buna.
Si eu am tot o fetita de 1 an si 10 luni, si pot sa iti spun ca a mea avea zile mai demult cand facea si de 4 ori pe zi. Atata timp cat sunt normale nu are de ce sa te preocupe, zic eu.
Poate ii mai iese vreun dinte sau maseluta, a mea asa patea.
Poate si papa suficient si de aceea. Eu sincer nu mi-am pus niciodata problema asta, atat timp cat erau normale. Are zile si a mea cand face 1 data, alteori de 2-3 ori, depinde de cat mananca (in cazul nostru).
I-ai schimbat ceva in meniu? I-ai dat ceva nou?
Pt. linistea ta intraba si dr pediatru la care mergi. Dar eu zic ca daca sunt normale, e in regula.
O zi buna!
Si eu am tot o fetita de 1 an si 10 luni, si pot sa iti spun ca a mea avea zile mai demult cand facea si de 4 ori pe zi. Atata timp cat sunt normale nu are de ce sa te preocupe, zic eu.
Poate ii mai iese vreun dinte sau maseluta, a mea asa patea.
Poate si papa suficient si de aceea. Eu sincer nu mi-am pus niciodata problema asta, atat timp cat erau normale. Are zile si a mea cand face 1 data, alteori de 2-3 ori, depinde de cat mananca (in cazul nostru).
I-ai schimbat ceva in meniu? I-ai dat ceva nou?
Pt. linistea ta intraba si dr pediatru la care mergi. Dar eu zic ca daca sunt normale, e in regula.
O zi buna!
Bună ziua. Sotul meu are 2 operatii de hemoroizi. Dupa ultima operatie, sunt zile destul de dese cand iese la toaleta şi de 10 ori pe zi. Zice ca nu are diaree. Cum mănâncă ceva, cât de putin, cum fuge imediat la toaletă. Ce înseamnă oare acest lucru?
Buna ziua am un baietel de un an si 9 luni si de vro luna jumate are scaune moi 3 4 pe zi uneori cu mucus mi sa dat de la pediatra sa ai fac analiza coproparazitologica chiar iam repetato la interval de o sap la alt laborator si au iesit negative... Copilu in afara scaunelor moi nu prezintă nici un alt simtom mânca foarte bine e activ se joaca doarme normal nu vomita... In toata aceasta perioada iam administrat pliculete de enterol, smecta, espumisan, ercefuryl dupa acest tratament scaunele revin la normal 2 3 zile apoi reîncep scaunele moi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scaune dese cu mucus
- 4Scaune dese si normale la copil de 8 luni
- 5scaune dese la sugari
- 3Scaune neregulate
- 1Scaune dese
- 2scaune frecvente
- 5Scaune dese, fetita 7 luni
- 2Scaune dese
- 4scaune dese, gaze si dureri de burta de cateva zile
- 3Scaune foarte dese dupa operatie la colon
- 3Iesire afara des, dureri de burta, dar clinic sanatos
- 2Urgent Boala la stomac
- 0Scaune frecvente(3-5ori), usor apoase si verzui la bebelus de 5 luni alaptat
- 0Scaune dese
- 1Gura, mâna, picior
- 0Buna ziua - îmi vine la 2 ore sa ma duc la wc sa fac scaun, e normal?
Mai multe informații despre: scaune dese