Scaune dese, fetita 7 luni
Buna!Am o fetita de 7 luni si jumatate si are scaune dese, 4 pe zi.Ele sunt normale nici prea moi nicci prea tari, fara mucus...iar ea nu este nici agitata.Nu stiu de fapt daca asta este o problema.Va multumesc anticipat!
5 comentarii
Puteti sa va linistiti! Este bine sa fiti atenta la cum evolueaza copilul dvs, dar dupa cum descrieti scaunele in acest moment, totul este in regula! Multa sanatate si sa cresteti mari!
Buna!Am o prietena care are o fetita de 6 luni.Fetita are o problema, iese greu afara...sunt dati cand iese o data la o saptamana!Fetita nu este agitata si nici nu are burtica tare.M-as bucura mult sa o ajut cu un sfat de la dumneavoastra.Multumesc!
Puteti incerca produsul LASS BABY- este natural 100%. Daca nu functioneaza, mai sunt o multime de solutii. Insa inainte sa-i administrati ceva copilului, daca este inceputa diversificarea, trebuie crescuta cantitatea de cereale, sau introduse cereale, dupa caz! Din pacate nu mi-ati dat informatii legate de dieta copilului...Succes.
Buna. Am si eu o problema. Am fost internata in spital cu diagnostic gastroenterocolita. De cand am iesit ( 2-3 saptamani) am scaun foarte des. De multe ori de peste 4 ori pe zi, uneori si noaptea ( scaunul este normal). Am 25 de ani. Are vreo legatura cu diagnosticul pus sau poate fi o alta afectiune?. Tin sa mectionez ca, inainte de acest incident am avut o digestie foarte buna. Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scaune dese cu mucus
- 4Scaune dese si normale la copil de 8 luni
- 5scaune dese la sugari
- 3Scaune neregulate
- 1Scaune dese
- 2scaune frecvente
- 2Scaune dese
- 3scaune dese
- 3Scaune foarte dese dupa operatie la colon
- 3Iesire afara des, dureri de burta, dar clinic sanatos
- 2Urgent Boala la stomac
- 2Colon iritabil dau cancer?
- 0Scaune frecvente(3-5ori), usor apoase si verzui la bebelus de 5 luni alaptat
- 1Gura, mâna, picior
- 0Buna ziua - îmi vine la 2 ore sa ma duc la wc sa fac scaun, e normal?
- 1Scaun des
Mai multe informații despre: scaune dese