sarcina dupa postinor - copil sanatos?

Am o problema si as vrea sa ma ajutati daca se poate!
Ultima zi de ciclu am avut-o in 18 noiembrie, iar in data de 30 noi. am luat un postinor, dar a doua pirula am omis-o.Am ramas gravida.
Intrebarea mea este oare copilul este sanatos?Sau am ramas gravida dupa 30 noiembrie?
Multumesc f. frumos!
Erika
Ultima zi de ciclu am avut-o in 18 noiembrie, iar in data de 30 noi. am luat un postinor, dar a doua pirula am omis-o.Am ramas gravida.
Intrebarea mea este oare copilul este sanatos?Sau am ramas gravida dupa 30 noiembrie?
Multumesc f. frumos!
Erika
2 comentarii

Cred ca iti dai seama ca nu iti putem spune cand ai ramas tu insarcinata. Oricum, felicitari!
Copilul are toate sansele sa fie sanatos, dar trebuie sa-ti faci analizele de rutina si ecografii pentru a fi sigura de acest lucru.
Copilul are toate sansele sa fie sanatos, dar trebuie sa-ti faci analizele de rutina si ecografii pentru a fi sigura de acest lucru.

Din cate am inteles, postinor e o metoda de contraceptie sigura doar 80-90%.
Intrebare. Pentru cineva care ramane insarcinata chiar si dupa doua pastile de postinor luate cum scrie in recomandare, copilul poate avea probleme serioase din cauza asta ? Sau... ce riscuri sunt pentru acele 10% din femei care devin mame, si pentru copii ?
Intrebare. Pentru cineva care ramane insarcinata chiar si dupa doua pastile de postinor luate cum scrie in recomandare, copilul poate avea probleme serioase din cauza asta ? Sau... ce riscuri sunt pentru acele 10% din femei care devin mame, si pentru copii ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2postinor - posibila sarcina?
- 2postinor prezinta un risc pentru fat?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 6Postinor2 sarcina
- 1verau să rămân însărcinată
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
Mai multe informații despre: sarcina dupa postinor