sarcina 35 saptamani

13-04-2014
mihaelamami
Nu este medic/terapeut
mihaelamami
buna seara,
va rog mult daca imi puteti oferi un raspuns...
sunt insarcinata in 35 de saptamani si nelinistea mea e ca bebe al meu misca toata ziua si foarte tare.parca vrea sa iasa prin burta. e bine sa miste chiar asa mult ? si noaptea cand ma trezesc il simt.
va multumesc.
1 comentarii
0
13-05-2014, ora 08:47
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Miscarile bebelusului si agitatia sa pot avea ca si cauza agitatia pe care dumneavoastra o transmiteti. Acesta simte toate starile dumneavoastra si implicit daca dumneavoastra sunteti agitata, obosita sau stresata, acesti factori ii pot cauza si lui o stare de agitatie. La fel si in cazul in care consumati bauturi ce contin cofeina sau energizante.

Relaxarea atat fizica, cat si psihica, impreuna cu controlalele regulate la medicul ce va urmareste sarcina va pot ajuta pentru a trece cu bine peste aceasta perioada.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Saptamana 35
  •