sarcina 35 saptamani
buna seara,
va rog mult daca imi puteti oferi un raspuns...
sunt insarcinata in 35 de saptamani si nelinistea mea e ca bebe al meu misca toata ziua si foarte tare.parca vrea sa iasa prin burta. e bine sa miste chiar asa mult ? si noaptea cand ma trezesc il simt.
va multumesc.
va rog mult daca imi puteti oferi un raspuns...
sunt insarcinata in 35 de saptamani si nelinistea mea e ca bebe al meu misca toata ziua si foarte tare.parca vrea sa iasa prin burta. e bine sa miste chiar asa mult ? si noaptea cand ma trezesc il simt.
va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Miscarile bebelusului si agitatia sa pot avea ca si cauza agitatia pe care dumneavoastra o transmiteti. Acesta simte toate starile dumneavoastra si implicit daca dumneavoastra sunteti agitata, obosita sau stresata, acesti factori ii pot cauza si lui o stare de agitatie. La fel si in cazul in care consumati bauturi ce contin cofeina sau energizante.
Relaxarea atat fizica, cat si psihica, impreuna cu controlalele regulate la medicul ce va urmareste sarcina va pot ajuta pentru a trece cu bine peste aceasta perioada.
O zi placuta!
Miscarile bebelusului si agitatia sa pot avea ca si cauza agitatia pe care dumneavoastra o transmiteti. Acesta simte toate starile dumneavoastra si implicit daca dumneavoastra sunteti agitata, obosita sau stresata, acesti factori ii pot cauza si lui o stare de agitatie. La fel si in cazul in care consumati bauturi ce contin cofeina sau energizante.
Relaxarea atat fizica, cat si psihica, impreuna cu controlalele regulate la medicul ce va urmareste sarcina va pot ajuta pentru a trece cu bine peste aceasta perioada.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4chist de cordon ombilical
- 5Ajutor - indometacin supozitoare trimestrul 3 sarcina!
- 0Hernia mediana si sarcina
- 0Sarcina si hernia
- 0Analize sarcina sapt 35
- 1Analize medicale Gravida URGENT
- 7sangerare sarcina 35 de saptamani
- 0Sangerari, contractii puternice si dureri de spate sapt 35 de sarcina
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: