ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sarcina 12 săptămâni - posibil defect tub neural

13-09-2022
gand96
Nu este medic/terapeut
gand96
Buna seara.
La ecografia din urmă cu două zile mi s a transmis că bebele nostru ar avea un defect de tub neural. Se vede o formațiune liniară de după cap - gat - spate.. am fost la a doua ecografie s a văzut același lucru, bebele este dezvoltat fara probleme, analize bune controale la timp.. am făcut astăzi triplu test și aștept rezultatul peste două zile și o altă întrevedere cu doctorul..
Va rog cine a mai avut experiențe de genul sa mi transmiteți ce decizie ați luat.. până la ce săptămâna se poate întrerupe sarcina..noi totuși speram să iasă triplu test bine..speram până în ultim moment pt că nimeni nu a pus un diagnostic concret..

Daca aveți recomandări de medici care se ocupa de sarcini cu probleme va rog sa mi scrieți, mergem oriunde, nu contează.

Mulțumim !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Săptămâna 12
  •