Sarcina 12 săptămâni - posibil defect tub neural
Buna seara.
La ecografia din urmă cu două zile mi s a transmis că bebele nostru ar avea un defect de tub neural. Se vede o formațiune liniară de după cap - gat - spate.. am fost la a doua ecografie s a văzut același lucru, bebele este dezvoltat fara probleme, analize bune controale la timp.. am făcut astăzi triplu test și aștept rezultatul peste două zile și o altă întrevedere cu doctorul..
Va rog cine a mai avut experiențe de genul sa mi transmiteți ce decizie ați luat.. până la ce săptămâna se poate întrerupe sarcina..noi totuși speram să iasă triplu test bine..speram până în ultim moment pt că nimeni nu a pus un diagnostic concret..
Daca aveți recomandări de medici care se ocupa de sarcini cu probleme va rog sa mi scrieți, mergem oriunde, nu contează.
Mulțumim !
La ecografia din urmă cu două zile mi s a transmis că bebele nostru ar avea un defect de tub neural. Se vede o formațiune liniară de după cap - gat - spate.. am fost la a doua ecografie s a văzut același lucru, bebele este dezvoltat fara probleme, analize bune controale la timp.. am făcut astăzi triplu test și aștept rezultatul peste două zile și o altă întrevedere cu doctorul..
Va rog cine a mai avut experiențe de genul sa mi transmiteți ce decizie ați luat.. până la ce săptămâna se poate întrerupe sarcina..noi totuși speram să iasă triplu test bine..speram până în ultim moment pt că nimeni nu a pus un diagnostic concret..
Daca aveți recomandări de medici care se ocupa de sarcini cu probleme va rog sa mi scrieți, mergem oriunde, nu contează.
Mulțumim !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3baneocin pudra in timpul sarcinii
- 3Aspirina in sarcina
- 1scurgeri frecvente la sarcina cu placenta praevia!!!
- 3infectie urinara cu e coli si insarcinata in saptamana 12
- 3la dublu test mi a iesit risc de varsta
- 3ca 125
- 3interpretare dublu test
- 0alergii sezoniere in sarcina
- 2calmant in sarcina
- 2sunt insarcinata si am facut cistita
- 1Dezlipire placenta
- 1mi sa recomandat biopsie
Mai multe informații despre: Defectele de tub neural sarcina saptamana 12
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: