Dezlipire placenta
Buna ziua, Sunt o prospata viitoare mămica...am 12 săptămâni şi 6zile şi deja mă confrunt cu o situaţie ca nu îmi mai da pace. La ce 9 săptămâni şi putin am fost găsită cu placenta nelipita bine şi un hematom de 36/18 am primit instrucţiuni de medicamentatie (arefam(3/zi), acid.folic, vitamina C, magne B6 şi repaos, însă la câteva zile de la veste am ajuns de urgenţa la spital cu hemoragie puternică, (bebele.bine :-) )am stat 4 zile internata şi mi-a dat drumul cu repaos la pat.Aşa am făcut însă fiind sarbatorile am fugit intr¬ o zi la ai mei părinţi iar a doua zi am fost la mănăstire. Însă din nou am ajuns de urgenţă la spital cu hemotagie puternică care ma ţinut vreo 2 zile şi vreo 4 cu sangerare mai uşoară, cu mult mai mult decât prima data( bebele bine :-) ) Urmare la cele enumerate mai sus date nu au fost prea bune doctorul indicând urmatoatele: placenta situată fundic şi posterior grosime 22. Dezlipire parţială de sac gestational cu grosime de 17mm, hematom retrocapsular pe o lungime de 62 mm. Vă rog mult dacă mă puteţi ajuta... Ce şanse am de a se lipi placenta la loc şi până cand se poate forma total, şi dacă există riscul să stau toata sarcina la pat. Mulţumesc tare mult pentru orice răspuns!
1 comentarii
Buna ziua,
Este indicat sa evitati efortul de orice fel si sa luati un repaos la pat si sa va adresati medicului care va urmareste sarcina pentru a sti ce se poate intampla.
O zi placuta!
Este indicat sa evitati efortul de orice fel si sa luati un repaos la pat si sa va adresati medicului care va urmareste sarcina pentru a sti ce se poate intampla.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3baneocin pudra in timpul sarcinii
- 3Aspirina in sarcina
- 1scurgeri frecvente la sarcina cu placenta praevia!!!
- 3infectie urinara cu e coli si insarcinata in saptamana 12
- 3la dublu test mi a iesit risc de varsta
- 3ca 125
- 3interpretare dublu test
- 0alergii sezoniere in sarcina
- 2calmant in sarcina
- 2sunt insarcinata si am facut cistita
- 1mi sa recomandat biopsie
- 0Sarcina 12 săptămâni - posibil defect tub neural
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 12
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: