ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sani mari... la baieti

16-01-2010
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
Salut, sunt baiat si considersanii prea mari. Am facut o perioada exercitii fizice si s-au marit si mai mult... nu sunt lasati si moi ca in multe cazuri, dar ii am f bombati... nu sunt gras...am probleme doar la sani. Poate fi vorba de ginecomastiae ?
5 comentarii
0
16-01-2010, ora 23:27
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut,

Poate fi vorba de ginecomastie (sper că nu confunzi pectoralii mai bombaţi, cu ginecomastia!). Cât timp ai făcut acele exerciţii fizice, ai luat şi steroizii (cum ar fi Pregnyl, Naposim, Sustanon etc.)? Spune-mi că nu!
Consultă un medic endocrinolog pentru o dozare hormonală specifică (Testosteron liber şi total, Prolactină, Estradiol, DHEA-S, DHT, Cortisol, SHBG, LH, FSH, chiar şi markerii endocrini tiroidieni (TSH, T3, FT3, T4, FT4 etc.)), etc. O analizare hormonală cât mai completă poate să ofere multe răspunsuri şi explicaţii, printre care şi infirmarea diagnosticului de ginecomastie.

Toate cele bune!
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
16-01-2010, ora 23:36
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
Nu am luat niciodata steroizi. Exercitiile constau in 150-200 flotari/zi in serii de 3-4. Am crezut ca sunt prea mari si am zis sa fac putine exercitii dar nu am reusit decat sa-i bombez mai mult.
0
17-01-2010, ora 06:13
Ok, bine ai făcut (că nu ai luat steroizi)!
S-ar putea ca acei "sâni" să fie nişte simpli pectorali bombaţi, însă îmi menţin recomandarea, consultă un medic endocrinolog, pentru a exclude existenţa ginecomastiei.

Numai bine!
0
17-01-2010, ora 13:31
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
Ok, mersi f mult de ajutor.
0
18-01-2010, ora 00:37
Cu plăcere; îţi doresc un viitor strălucitor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: