Lactație la bărbat
Sunt un tânăr de 18 ani sănătos și am descoperit întâmplător că dacă mă strâng destul de puternic de mamelon apar 1-2 picuri albi-transparenti din zone difuze. Uneori mi se pare că acea substanță iese din niște vezicule minuscule. E lapte, poate fi grăsime sau altceva?
Ce cauze poate avea acest fenomen?
Menționez că sunt activ d.p.d.v sexual, NU am deficit de pilozitate/masa musculara sau alte caracteristici masculine. Sunt chiar bine dezvoltat. Analizele sanguine si de urina sunt perfecte! (Acestea le-am făcut cu alt scop, de curând). Nu am dureri.
Ce cauze poate avea acest fenomen?
Menționez că sunt activ d.p.d.v sexual, NU am deficit de pilozitate/masa musculara sau alte caracteristici masculine. Sunt chiar bine dezvoltat. Analizele sanguine si de urina sunt perfecte! (Acestea le-am făcut cu alt scop, de curând). Nu am dureri.
3 comentarii
Glanda mamară dezvoltată in exces la bărbat se numește ginecomastie. Este extrem de frecventa idiopatica, secundara unui dezechilibru hormonal sau ca reacție adversa a unor tratamente.
Ati folosit suplimente hormonale?
Oricum principalele investigații necesare sunt dozarea prolactinei serice si o radiografie de șa turcească sau un examen CT cranian.
Ati folosit suplimente hormonale?
Oricum principalele investigații necesare sunt dozarea prolactinei serice si o radiografie de șa turcească sau un examen CT cranian.
Nu am luat niciun fel de suplimente. Mănânc destul de sănătos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ginecomastia
- 1Ginecomastie
- 3operatie de ginecomastie
- 12 chestii: acneea si ginecomastia
- 1Ginecomastie la greutate normala.
- 3Ginecomastie?
- 2ginecomastie
- 3Ejaculare precoce, ginecomastie bilaterala
- 0Ginecomastie
- 3Cum aflu daca am ginecomastie?
- 1Ginecomastie?