Probleme la san!
Buna ziua
In urma cu vreo 2 saptamani, tatal care are AVC cu sindrom halucinant, a apucat-o pe mama de san(aproape de mamelon), iar dupa cateva zile i s-a inflamat, este tare locul si sanul s-a marit si il simte greu.
Am fost la Sp. Universitar de Urgenta si de la camera de garda a consultat-o un chirurg si i-a spus ca nu are nimic dar sa se maseze cu un unguent seara ca se va retrage. In sf. am plecat si dupa aproape 2 saptamani am zis sa merg sa facem o mamografie, pe care am facut ieri la Renasterea si i s-a dat rezultatul dar totodata i s-a spus sa mearga la Fundeni sa faca o punctie.
Am programat-o pentru o ecografie la Medlife, luni pe 22.06.2009,
Vreau sa ajung la Prof Blidaru la Medsana la urgenta, marti sa vad ce are. Voi avea norocul sa ma primeasca cu mama ?? SUNT DISPERATAAAAAAA..
In urma cu vreo 2 saptamani, tatal care are AVC cu sindrom halucinant, a apucat-o pe mama de san(aproape de mamelon), iar dupa cateva zile i s-a inflamat, este tare locul si sanul s-a marit si il simte greu.
Am fost la Sp. Universitar de Urgenta si de la camera de garda a consultat-o un chirurg si i-a spus ca nu are nimic dar sa se maseze cu un unguent seara ca se va retrage. In sf. am plecat si dupa aproape 2 saptamani am zis sa merg sa facem o mamografie, pe care am facut ieri la Renasterea si i s-a dat rezultatul dar totodata i s-a spus sa mearga la Fundeni sa faca o punctie.
Am programat-o pentru o ecografie la Medlife, luni pe 22.06.2009,
Vreau sa ajung la Prof Blidaru la Medsana la urgenta, marti sa vad ce are. Voi avea norocul sa ma primeasca cu mama ?? SUNT DISPERATAAAAAAA..
3 comentarii
nu stiu dc ai reusit sa intri la blidaru la medsana dar il poti gasi si la institutul oncologic martea si vinerea. iti trebuie trimitere de la med fam, adeverinta de salariat sau talon de pensii, buletinul.te duci la fisier si iti faci fisa mentionand ca vrei la blidaru.sanatate
Buna!!
AM reusit sa ajung si la Medsana(la Blidaru), dar si la Fundeni.
Am trecut de toate etapele.mama are neoplasm mamar stadiul III B, dar fara metastaze.
A inceput tratamentul chimioterapie la dr. Ianculescu(este o draguta), ne-a spus toate etapele.
Prima serie a trecut-o cat de cat bine, acum urmeaza a II-a pe la sf lunii august!
Suntem distrusi!!
AM reusit sa ajung si la Medsana(la Blidaru), dar si la Fundeni.
Am trecut de toate etapele.mama are neoplasm mamar stadiul III B, dar fara metastaze.
A inceput tratamentul chimioterapie la dr. Ianculescu(este o draguta), ne-a spus toate etapele.
Prima serie a trecut-o cat de cat bine, acum urmeaza a II-a pe la sf lunii august!
Suntem distrusi!!
buna
imi pare rau sa aud asta dar poate o sa fie totul bine!fii optimista
si eu am descoperit un nodul la san si blidaru mi-a zis ca trebuie sa ma operez dar imi este foarte frica si as mai dori si o alta parere.imi poti recomanda pe cineva?multa sanatate
imi pare rau sa aud asta dar poate o sa fie totul bine!fii optimista
si eu am descoperit un nodul la san si blidaru mi-a zis ca trebuie sa ma operez dar imi este foarte frica si as mai dori si o alta parere.imi poti recomanda pe cineva?multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18sani mici la adolescente
- 2am un san umflat
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 7Gustul sfarcurilor
- 13Sani mici
- 14sani mariti natural
- 15Nodul sau chist?
- 3chisturi la sani
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 8mancarime san ce poate fi?
- 4dureri de sani - mastoza cu mastodinie, rog un tratament
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 74cancer de san??
- 1glanda mamara accesorie - in interiorul sanului?
- 3durere a sanilor
- 1implant mamar - recomandari
- 2traumatism san
- 1Interpretare ecografie san
Mai multe informații despre: Sanii infectia sanului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: