Ajutați-mă va rog - sunt însărcinată in 16 săptămâni si sângerez vaginal la fiecare scaun
Am 33 de ani si sunt însărcinată in 16 săptămâni, încă de la începutul sarcinii am avut probleme, sângerez vaginal la fiecare "scaun". La început au fost doar cateva pete rozii apoi s-a "agravat " devenind roșu aprins, chiar si cheaguri. Sângerarea se oprește imediat ce procesul de defecare încetează, am consultat 4 medici si nu am primit decât "nu stiu" ca si răspuns, menționez ca locuiesc in altă țară. Mi-au fost făcute 4 ecografii abdominale cat si 1 trasvaginală, sarcina decurge bine, bebelusul este sănătos iar cervixul este normal si închis, nu există pericol de avort. Dacă a mai întâmpinat cineva problema sau avem un.medic dornic sa imi ofere un sfat as fi mai mult decât recunoscătoare. Va mulțumesc.
1 comentarii
Bună! Din păcate sunt într-o situație similara ( doar ca sunt gravidă în 9 săptămâni). Te rog tare mult sa-mi spui care a fost evoluția ta, dacă aceste simptome au dispărut și dacă ai reușit sa duci pana la capăt sarcina cu bine. Te rog tare mult sa-mi spui! Îți mulțumesc! Sănătate multă!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sangerari in saptamana 31
- 0Pot cauza probleme ?! Utrogestan si Duphaston
- 0Sangerari, contractii puternice si dureri de spate sapt 35 de sarcina
- 1Sangerare - este posibil sa fi pierdut sarcina sau urmeaza sa o pierd ?
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 0Sângerare în sarcină
- 0Sângerare în sarcină
- 0Sangerari in sarcina
- 0Scurgeri maronii și roșii uneori cu mucus, sunt insarcinata în 8 săptămâni
Mai multe informații despre: sangerare vaginala in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: