Sangerari abundente dupa pilule anticonceptionale
![IuliaOana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Dupa o vizita la medicul ginecolog, i-am spus ca as dori sa incep sa iau anticonceptionale ca extra metoda de contraceptie. El mi-a raspuns ca pot lua de care doresc, ca singura diferenta intre ele este pretul, ceea ce mi s-a parut cam dubios. Am mers la farmacie si am rugat farmacistele sa-mi recomande anticonceptionale. Doamna respectiva mi-a recomandat Tri-Regol - mi-am cumparat 5 cutii pentru ca urma sa ma intorc in Anglia, unde locuiesc. In prima zi de ciclu am inceput sa iau prima pastila. Acum sunt in a5-a zi. Ciclul este foarte abundent, mult mai abundent decat fara pastile, am avut dureri menstruale chiar si in a4a zi, plus stari depresive, schimbatoare.
Nu cred ca este normal sa am efecte secundare atat de drastice, ma gandesc sa renunt la pilula, dar nu as dori sa ma dereglez total, ar trebui sa termin folia sau sa incetez acum avand in vedere ca am luat doar 5 pastile? Ce efecte secundare pot aparea daca intrerup acum? Ar trebui sa fac o pauza daca as dori sa trec la alte pilule (evident dupa ce consult un medic aici care-mi poate recomanda dupa teste efectuate).
Va multumesc anticipat, o seara buna
Nu cred ca este normal sa am efecte secundare atat de drastice, ma gandesc sa renunt la pilula, dar nu as dori sa ma dereglez total, ar trebui sa termin folia sau sa incetez acum avand in vedere ca am luat doar 5 pastile? Ce efecte secundare pot aparea daca intrerup acum? Ar trebui sa fac o pauza daca as dori sa trec la alte pilule (evident dupa ce consult un medic aici care-mi poate recomanda dupa teste efectuate).
Va multumesc anticipat, o seara buna
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretia vaginala anormala+sangerari
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 5Sangerari dupa actul sexual
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 5nu stiu ce sa cred: a observat o sangerare, nu e ciclu
- 3De ce sangerez?
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 5sangerare dupa actul sexual
- 4Scurgere vaginala anormala
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 0sangerari anormale si Marvelon 21
- 2Sangerare anormala
- 1sangerari anormale
- 0De ce sangerez inainte de menstruatie?
- 1Eliminare Sac in perioada CM?
- 0Secretie rozalie
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
- 0Scurgere Roz
- 2Cancer col uterin
Mai multe informații despre: Sangerarile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: