Sangerare vaginala
Bună ziua!
Am si eu o nelămurire si o îngrijorare în același timp. Am făcut sex cu prietenul meu pe 5 martie, cu 5 zile inainte de posibila mea ovulatie (spun posibila pentru ca menstruatia mea este neregulată si nu stiu exact cand se intampla). Actul a fost protejat, iar acum, de 3 4 zile am inceput sa am o sangerare de culoare maro foarte inchis la început și destul de abundenta (Insa nu cum imi vine mie menstruatia de obicei). Imi imaginez ca este de la ovulatie, nu am experimentat simptomul acesta până acum, cred ca doar odata mai demult. Astazi, la fel, aceeasi scurgere de culoare inchisa inchisa, si spre seara am avut si o usoara scurgere mai rozalie. Va rog, imi puteti spune de la ce ar putea fi? M am interesat de acea scurgere de implantare si am vazut ca tine foarte putin, maxim o zi, iar la mine e a 4 a zi si este o cantitate usor considerabilă adunată o zi intreaga.
Am si eu o nelămurire si o îngrijorare în același timp. Am făcut sex cu prietenul meu pe 5 martie, cu 5 zile inainte de posibila mea ovulatie (spun posibila pentru ca menstruatia mea este neregulată si nu stiu exact cand se intampla). Actul a fost protejat, iar acum, de 3 4 zile am inceput sa am o sangerare de culoare maro foarte inchis la început și destul de abundenta (Insa nu cum imi vine mie menstruatia de obicei). Imi imaginez ca este de la ovulatie, nu am experimentat simptomul acesta până acum, cred ca doar odata mai demult. Astazi, la fel, aceeasi scurgere de culoare inchisa inchisa, si spre seara am avut si o usoara scurgere mai rozalie. Va rog, imi puteti spune de la ce ar putea fi? M am interesat de acea scurgere de implantare si am vazut ca tine foarte putin, maxim o zi, iar la mine e a 4 a zi si este o cantitate usor considerabilă adunată o zi intreaga.
4 comentarii
Posibil sa fie metroragie mergeți la un consult ginecologic
E foarte important pentru sănătatea dumneavoastră să mergeți la medic, pentru că el are posibilitatea să facă anumite investigații. A ne da noi cu părerea nu vă ajută.
Am citit despre aceasta metroragie si printre simptomele ei se numără dureri abdominale, dureri pe care eu nu le manifest. Este o scurgere maronie inchis, uneori cu tente de rosu însă slaba cantitativ, seamănă foarte mult cu cea de la ovulatie însă deja este a 4 a zi cand o manifest.. as dorii să mi spuneti o parere pentru ca nu as vrea sa merg la ginecolog. Astfel, nu m as mai fi obosit sa intreb aici, as fi mers direct la medic. Nu as vrea sa merg la ginecolog caci nu suport ideea si nu ma simt deloc comfortabil cu ea..Chiar as dorii să mi spuneti o parere legată de această sangerare. Nu am niciun fel de durere, foarte scurte mici disconforturi la ovare iar cantitatea este redusă. Sunt in perioada ovulatiei si mai am aproximativ 8 zile până la menstruatie.
Draga maria Elena
Îți înțeleg teama dar trebuie sa gândești că și ginecologia este tot o specialitate medicală și mergi acolo pentru sănătatea ta, nu e o problema sa fii mai pudică dar nu duce asta la extreme.Gqbdeste te daca ar trebui sa faci o interventie chirurgicala in sfera ginecologica, medicului ginecolog nu este la prima consultație și tu primul pacient.Cel mai bun diagnostic e pus de specualist.
Sanatate
Îți înțeleg teama dar trebuie sa gândești că și ginecologia este tot o specialitate medicală și mergi acolo pentru sănătatea ta, nu e o problema sa fii mai pudică dar nu duce asta la extreme.Gqbdeste te daca ar trebui sa faci o interventie chirurgicala in sfera ginecologica, medicului ginecolog nu este la prima consultație și tu primul pacient.Cel mai bun diagnostic e pus de specualist.
Sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sangerare vaginala dupa Pap si consult
- 0Sângerare menstruala sau altceva
- 4Masturbare cu degetul
- 2Ciclu menstrual a intarziat 57zile
- 2Cancer col uterin
Mai multe informații despre: sangerare vaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: