Sangerare implantare ?
Buna ziua. pe 23 dec am facut dragoste cu prietenul meu, protejat, dar au fost cateva momente neprotejat evident fara ejaculare.
Pe data de 13 ian trebuia sa imi vina ciclul, in locul acestuia a aparut o sangerare de cateva picaturi.. La inceput maronie apoi rozalie. ele sunt insotite de disconfort, un fel de crampe.. Poate fi de cauza implantarea ? Pot fi insarcinata ? Mai pot lua anticonceptionale de urgenta ? Sau doar poate imi intarzie ciclul sau m-am lovit. ori alta cauza ?
( sunt sportiva si ma lovesc frecvent. ) Mai sunt si alte simptome timpurii care ar indica sarcina ? Sau exista alte metode de a o exclude ?
Pe data de 13 ian trebuia sa imi vina ciclul, in locul acestuia a aparut o sangerare de cateva picaturi.. La inceput maronie apoi rozalie. ele sunt insotite de disconfort, un fel de crampe.. Poate fi de cauza implantarea ? Pot fi insarcinata ? Mai pot lua anticonceptionale de urgenta ? Sau doar poate imi intarzie ciclul sau m-am lovit. ori alta cauza ?
( sunt sportiva si ma lovesc frecvent. ) Mai sunt si alte simptome timpurii care ar indica sarcina ? Sau exista alte metode de a o exclude ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Va rog, ajutor! Fructe de mare crude in sarcina!
- 0Medici București nasteri stat
- 1Ajutati-ma cu aceste analize
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 1Rezultat amniocenteza
- 1Omfalocel în sarcina 10 săptămâni
- 1Toxoplasma in sarcina
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
- 1Sarcina oprita in evolutie
- 0Triplu test interpretare