sangerare abundenta din ureche- vas de sange spart?
Buna ziua,
Soacra mea s-a trezit noaptea cu stare de ameteala, a simtit ca ii ingheata o ureche si apoi a simtit cald. cand s-a ridicat a observat ca ii curge sange din ureche, dar abundent. la urgenta i-a zis ca s-ar fi ranit singura, dar se exclude pentru ca nu folosise de curand betisoare de ureche sau altceva. ce poate provoca o asemenea hemoragie? tensiunea atretiala? precizez cca i s-a mai spart la ochi un vas de curand. multumesc si astept un raspuns.
Soacra mea s-a trezit noaptea cu stare de ameteala, a simtit ca ii ingheata o ureche si apoi a simtit cald. cand s-a ridicat a observat ca ii curge sange din ureche, dar abundent. la urgenta i-a zis ca s-ar fi ranit singura, dar se exclude pentru ca nu folosise de curand betisoare de ureche sau altceva. ce poate provoca o asemenea hemoragie? tensiunea atretiala? precizez cca i s-a mai spart la ochi un vas de curand. multumesc si astept un raspuns.
1 comentarii
imi permit sa incerc sa raspund. un puseu de hipertensine arteriala ar putea fi cea mai plauzibila cauza, avand in vedere si varsta doamnei. au mai fost episoade de ameteli, epistaxis (sange care curge din nas), acufene (tiuituri in urechi)? grija mare.. hipertensiunea arteriala nu doare!!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 2În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament