Fecale cu sange
Buna ziua! Acum cateva zile, sotul meu a facut cu sange. Mi-a spus ca nu era inchis la culoare, ci rosu proaspat. Mentionez ca are reflux gastroesofagian si urmeaza tratament cu Nexium, dar si Dilatrend, Prestarium (fiind cardiac). Cu o seara inainte de ziua respectiva a baut niste vin negru. Este sofer, sta toata ziua pe scaun. Astept un raspuns cat mai curand. Va multumesc.
2 comentarii
Culoarea deschisa arata ca sangele este din partea inferioara a colonului/rectului. Poate fi de la hemoroizi interni sa externi. Dar bine ar fi sa mearga la un control la proctolog sau gastroenterolog pentru confirmare.
Ocupatia sedentara este un inamic pentru digestie si motilitate intestinala, deci nu este de ignorat nici un semn aparte. Cu atat mai mult cu cat, multe suferinte, unele foarte serioase, de la nivelul colonului dau semne cand deja sunt intr-un stadiu avansat.
Deci, de mers la control.
Ocupatia sedentara este un inamic pentru digestie si motilitate intestinala, deci nu este de ignorat nici un semn aparte. Cu atat mai mult cu cat, multe suferinte, unele foarte serioase, de la nivelul colonului dau semne cand deja sunt intr-un stadiu avansat.
Deci, de mers la control.
Ma gandeam ca poate sa fie de la vinul negru sau de la tratamentul luat de trei luni. Am mai citit ca nu este recomandat sa iei un tratament pe termen lung, tinand cont ca are reflux. Este pentru prima data cand i s'a intamplat asta. Dar vom merge cat de curand la doctor. Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 2scaun cu sange
- 70scaune cu mucus si sange
- 2de cate ori ma duc la wc si fac scaun imi curge sange
- 3scaun cu sange, balonari, gaze abundente
- 5Scaun cu sange, durere in partea dreapta
- 3scaun de culoare neagra si pe hartie a descoperit cateva picaturi de sange
- 1scaun cu sangerare
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 8Scaun cu sange, durere de spate, oboseala, durere in timpul actului sexual
- 6Sangerare la defecatie
- 0Sangerare anala
- 4scaun cu sange de doua ori
- 14scaun cu sange
- 0Scaun cu mucus si firisoare de sange
- 0Sange in scaun
- 0Scaun cu singe
- 0Sange in scaun. dificultăți respirație
- 1Scaun cu sânge.
- 3Probleme de sanatate - helyobact pylori si clostridium dificile
Mai multe informații despre: Scaunele cu sange