Probleme raspiratoare si saliva groasa.
Buna am si eu o problema, dimineata cand ma trezesc vars sange si apoi saliva groasa, fac 5-10 repetari de scuipat saliva groasa pe zi unelor mai stranunt de 5 ori incontinu, am problema asta de 1 an, am luat paracetamol dar degeaba.
1 comentarii
Mai Marcele, cum poti sa stai tu linistit si ne spui noua ca versi singe dimineata fara sa te prezinti la un medic si sa-ti faci investigatii corespunzatoare sa vezi de unde ai acea singerare, tu esti constient ori inconstient cu viata ta. Crezi ca altcineca in afara de tine stie mai bine ce ai tu, ce manifestari etc.
Urgent sa mergi la un consult gastroenterologic pt investigatii si sa urmezi tratamentul corespunzator. Daca tu ai la stomac o formatiune tumorala care singereaza si tu stai si intrebi mai bine pe net, nu dai dovada de inconstienta ? Scuza-ma ca te-am luat asa tare dar trebuia sa te aduc la realitate .
Numai bine.
Urgent sa mergi la un consult gastroenterologic pt investigatii si sa urmezi tratamentul corespunzator. Daca tu ai la stomac o formatiune tumorala care singereaza si tu stai si intrebi mai bine pe net, nu dai dovada de inconstienta ? Scuza-ma ca te-am luat asa tare dar trebuia sa te aduc la realitate .
Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Stimulare secretie salivara
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 6daca nu mai inghiti saliva, poti slabi?
- 4saliva cleioasa
- 6de vreo 2 luni, cind inghit saliva, simt cum urechile ca imi fac 'pleosc'
- 7Saliva abundenta, limba incarcata, puroi amigdala
- 0glanda salivara
- 1saliva multa in gat
- 4nu am saliva in gura
- 3Curge mult sange din nas cand are varsaturi
- 0Cine ne poate ajuta?
- 3Un sfat va rog.. salivă maronie închisă
- 2Hematemeza - se poate face un rmn abdominal pentru depistarea cauzei?
- 1Saliva alba lipicioasa ca laptele
- 2Saliva abundentă și vâscoasă
Mai multe informații despre: Saliva varsatura cu sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: