sa fie oare din cauza capsulei de slabit?
si eu am deschis o capsula dupa ce am citit ce a scris milano si avea praf inauntru exact ca la o capsula de ampicilina! Oricum, da milano este adevarat ca slabesti enorm de mult, si totusi asta depinde de cat are corpul tau in plus! Eu momentan am 84 kg, si am inceput la 97kg! Ma simt excelent. Cat despre ce scriu ceilalti sunt sigur ca sunt adevarate problemele lor si in celasi timp sunt sigur ca aceste pastile au avut rolul lor in declansarea problemelor, atata timp cat un om are discernamant si isi da seama ca totusi o schimbare in metabolism mai ales dupa varste inaintate poate cauza probleme mari, el va realiza ca aceste pastile nu-l pot ajuta cu nimic si astfel va renunta! Dar va rog nu mai bagati atata "sperietura si horror"! Si cel mai mare castig din aceste pastile nu a fost fapul ca am slabit ci energia si anduranta, rezistenta de care dau dovada acum, sunt mai lucid mai activ si ma concentrez mai usor si nu mai zic ca acum 10 km de mers pe jos mi se par o plimbare in parc!.Ce vreau sa aspun e ca acum chiar nu mai am nevoie de ele avand in vedere ca le iau de 3 luni trebuie oricum sa fac pauza de 1 luna, dar chiar si asa fac mult mai multa miscare cu ajutorul lor si mananc mai sanatos! Eh sa creada fiecare ce vrea, pe mine m-au ajutat foarte mult!
Buna tuturor. Maine termin prima cutie de pastile si sunt foarte foarte multumita. Am slabit 5 kg, nu este foarte mult dar nici nu vroiam sa slabesc mai mult sincera sa fiu pentru ca nu mi se pare ok sa pierzi mai mult de 4-5 kg intr-o luna cred ca e prea mult pentru organism si ma gandesc ca poate unele persoane de -asta s-au simtit si rau. Mai am de pierdut inca 5 kg si voi lua si a doua cutie. De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea, nu mananc foarte mult dar sunt innebunita dupa tot ce este dulce si am si un metabolism mai lent care dupa nasterea fetitei mele (m-am ingrasat 17 kg in timpul sarcinii) a devenit si mai lent.. reusisem sa pierd 10 kg cu dieta si sport si apoi m-am oprit si nu mai scadeam nici 100 grame eram disperata pana cand mi-a zis sora mea de aceste pastile. nu am luat niciodata pastile de slabit si eram impotriva lor dar am zis sa incerc ca doar nu am nimic de pierdut si nu am avut de pierdut decat... kg in plus. Am totusi o nelamurire si intreb pe fetele care au luat mai multe luni aceste pastile daca le-au dereglat ciclul pentru ca sunt un pic ingrijorata, am o intarziere de cateva zile si as prefera sa fie pastilele de vina pentru ca nu vreau sa fiu insarcinata. multumesc anticipat si bafta la slabit...
buna tuturor, cred ca si eu sunt cam norocoasa, am terminat prima cutie de Capsula de slabit si am inceput-o pe a doua, am luat zilnic cate o capsula dimineata, in afara de sete si usoara insomnie, marturisesc ca m-am simtit mult mai bine decat ma simteam de obicei (ma concentrez mult mai usor, am mult mai multa energie si nu obosesc, am reusit sa muncesc in perioada asta cat nu am muncit in ultimul an!). Eu aveam migrene si inainte, am avut si dupa ce am luat Capsula cu aceeasi frecventa si intensitate ca inainte. Am baut si cafea uneori (nu zilnic), dupa ce o iau dimineata mananc intotdeauna ceva. Am slabit 10 kg si mai am de dat jos inca 4-5 (sa ajung la 60, am 1, 68). Eu continui. Nu am avut transpiratii, palpitatii, tensiune, nimic din alte simptome citite pe forum-uri. Inainte de asta incercasem cam toate dietele posibile (de vreo 2 ani), cu toate ca eu nu ma ingrasasem de la mancare ci pe fond hormonal (ulterior am rezolvat problema hormonala dar greutatea nu am reusit nici cum sa o dau jos), intotdeauna am mancat putin si dietetic pentru ca asa e obiceiul meu alimentar, nu mananc paine, nu imi place carnea grasa, nu mananc dulciuri etc. Am incercat Normoponderol, Elite, Xenical, Capsule de ceai verde, Bio Silouete, acupunctura, homeopatie, nu am dat jos nici 1 kg (nu pot face sport). In paralel cu Capsula am tinut si o dieta disociata. Eu cred ca e bine sa isi cunoasca fiecare bine de tot organismul si problemele medicale (multa lume spune ca nu are dar de fapt ajung sa afle ca au una-alta) si abea apoi sa ia Capsule daca se potrivesc. Eu mai am colege (2) si prietene (2) care iau Capsula, nu are nici una simptomele grave descrise (la toate le e sete si una a avut usoare insomnii cateva zile). Succes la slabit, dar nu exagerati!
salut.Iau si eu capsula din2008oct.cu pauze nu prea mari.Adevarul e ca am avut probleme cu calciu dar beam si multa cafea ceea ce nu este permis si nici calciu nu am luat.Acum folosesc o reteta din popor ptr calciu si nu am probleme, doar usoare ameteli din cand in cand.Am slabit20kg si mai am vreo10.Puteti sa va asteptati mai tarziu la caderea parului.Alte simptome eu nu am avut.Va sfatuiesc sa folositi reteta mea sa nu aveti caderile de calciu care le-am avut eu:coaja de la oua de casa uscata si facuta praf cu miere de albini si o lamaie, toate pasate in robot si rezulta o pasta acrisoara.Mai vorbim, pa
Mi-am luat si eu 5 pastile sa vad cum e si daca ma simt bine o sa mai iau.Am citit multe contraindicatii pe forumuri dar cu toate astea as vrea sa le incerc.Am 1.68 si 66 de kg, daca as ajunge la 53 ar fi ideal.Mi-a recomandat farmacista calciu, magneziu si zinc, cica ar provoca stari depresive pastilele iar astea te ajuta..Asta e.dar e depresiv si cand nu-mi vin hainele asa ca mai bine le iau.Nu stiu cum se impaca cu roacutanne capsulele ca fac si un tratament pt acnee.Sper ca dupa ce renunt la pastile sa nu ma ingras.
Am un an de cand iau pastilele, cu pauze, binenteles.De la ultimul meu mesaj nu am mai avut caderi de calciu, doar usoare ameteli.Daca nu le iau cateva zile mananc mai mult dar nu mi-a afectat greutatea.Mie calciu imi facea pofta de mancare de aceea nu le-am luat.Am observat ca sunt mai nervoasa fata de obicei, dar orice merita sacrificiu.Cat este de bine cand esti admirata de cum arati.Bafta
Desi iau pastilele tot imi este foame, sa fie de la calciu cu zinc?
Buna fetelor.mam hotarat sa iau si eu capsula de slabit..mentionez ca pe 27 august 2008 mam operat de colecist.si antrun an de zile am ajuns la 99.5kg.nici nu stiu cum le-am pus...mam trezit ca nu ma mai pot ambraca cu nimic :(( credeti ca are reactii adverse an afectarea ficatului????(astept raspuns la aceasta antrebare).capsula de slabit o iau deja de 3 zile.am avut ameteti usoare si stare de sete contunu...asta e bine pt ca nu beam apa de loc...acum beau cam 2 L de apa pe zi si nu mai am stare de foame.si mai ales seara nu mai simt nevoia sa rontai ceva...apropo...de cand mam operat mu mai mananc paine si nu mai beau cafea...de fumat mam lasat 3 ani
ami doresc sa slabesc cam 30 kg..anceputul e bun vedem pe parcurs.va tin la curent..va pup
aaaaa sa stiti ca iau si vitamine calciu, magneziusi vit. D3
ami doresc sa slabesc cam 30 kg..anceputul e bun vedem pe parcurs.va tin la curent..va pup
aaaaa sa stiti ca iau si vitamine calciu, magneziusi vit. D3
Maia, imi era foame tot de la calciu.Din prima zi nu poti manca nimic, imi era greata cand vedeam mancare sau chiar apa.M-am simtit rau la inceput dar tot raul spre bine.Daca fara calciu tot mananci, atunci trebuie sa incerci altceva.(reductil-sunt mai scumpe)
Multumesc pentru raspuns Ioana.Din intamplare azi am uitat sa iau Ca si intradevar nu mi-a mai fost foame, nu am mancat pana la 4.Insa e cam greu fara Ca pt ca am stari depresive.
Foloseste reteta care am scriso mai sus, te va ajuta.Starile depresive nu sunt de lunga durata, vor trece, curaj.Ai grija de tine.
buna fetelor, m-am hotarat sa iau si eu capsula de slabit, am inceput de 5 saptamini, prima saptamina am luat o zi da una nu, pentru acomodare ( citisem pe forum fel si fel de simtome ) apoi in fiecare zi, timp de patru saptamini maine termin prima cutie, pe cantar am slabit 8 kg ceea ce pentru mine este formidabil, am incercat tot felul de pastile ( inclusiv super slim, reductil ) si diete dar cu nici una nu am dat roade.
La inceput am avut si eu dureri de cap, zilnic ( cam 4-5 zile ), persoana care mi-a dat pastilele mi-a spus sa renunt la cafea, sucuri, ceaiuri care sa contina teina, avand in vedere ca sunt sub tensiune si pt mine e vital sa beau o cafea dimineata, mi-a fost foarte greu pana intr-o zi cand fiind la servici am baut o cafea durerea de cap si ameteala mi-au trecut, de atunci iau pastila dim la ora 8, dupa care beau o cafea cu lapte ca sa diminuez din taria ei si totul este ok. Nu am avut insomnii mai mult decat aveam de obicei, eu lucrind in ture sunt zile cand daca nu apuc sa adorm pana pe la 01:00 noaptea nu mai dorm pana dimineata ( eu spun ca am intrat pe program de servici ) asta mi se intampla si inainte de a lua pastilele.
as vrea sa stiu daca cineva a auzit de sindromul cushing si de efectele acestuia, ma intereseaza simtomele pe care le-a avut inainte...astept raspuns
La inceput am avut si eu dureri de cap, zilnic ( cam 4-5 zile ), persoana care mi-a dat pastilele mi-a spus sa renunt la cafea, sucuri, ceaiuri care sa contina teina, avand in vedere ca sunt sub tensiune si pt mine e vital sa beau o cafea dimineata, mi-a fost foarte greu pana intr-o zi cand fiind la servici am baut o cafea durerea de cap si ameteala mi-au trecut, de atunci iau pastila dim la ora 8, dupa care beau o cafea cu lapte ca sa diminuez din taria ei si totul este ok. Nu am avut insomnii mai mult decat aveam de obicei, eu lucrind in ture sunt zile cand daca nu apuc sa adorm pana pe la 01:00 noaptea nu mai dorm pana dimineata ( eu spun ca am intrat pe program de servici ) asta mi se intampla si inainte de a lua pastilele.
as vrea sa stiu daca cineva a auzit de sindromul cushing si de efectele acestuia, ma intereseaza simtomele pe care le-a avut inainte...astept raspuns
salut. sunt cristi, 35 ani.am incercat capsula de slabit timp de 15 zile. in prima zi am avut transpiratii, ameteli, sete puternica.apoi incet, incet au disparut simptomele acestea.toate bune pana pe la a cincea zi.mi-am dat seama ca se intampla ceva abia cand intr-o zi cand sa fac dragoste cu sotia, ma cam uitam la jucarie si nu prea mai vroia sa stea treaza.griji!apoi dupa eforturi mari din partea amandorora, dupa ejaculare a inceput sa ma doara sub scrot puternic, si sa simt o usturime si o arsura cand m-am dus la baie si am urinat.la inceput nu mi-am datseama ca e de vina capsula. o saptamana a fost semaforul rosu la sotie, iar apoi cand sa ne mai jucam, stupoare.si mai rau. dureri mai mari la ejaculare. am fost si am facut analize de sange, psa, ce mai ma cam speriase. am oprit tratamentul cu capsule, si usor usor, timp de op saptamana toate au revenit la normal. deci cemai aceasta capsula minune, umbla cred pe la barbati la prostata, si de ce nu si la alte organe.precizez ca am avut senzatia ca urinez pe mine timp de mai multe zile.astept intrebari.
:)), poate ca nu e de ras dar m-a amuzat commentul. Folosesc pastila de 6 luni, n-am avut nici o problema in viata sexuala, si sunt casatorit, viata sexuala activa. Esti sigur ca nu este vorba de o racela jos? Pentru ca senzatia de a urina des si usturimea cam de la asta provine. N-are nicio treaba pastila. Si cum sa umble la prostata, de unde si pana unde?. Iar impotenta adik falsa impotenta in primul rand este resimtita din cauza stresului, prea putini sunt iimpotenti din cauze fiziologice, cei mai multi au cauze psihologice. Recomand sosete in picoare si papuci prin casa, o frectie si multa caldura in zona abdomenului.
Astfel isi va reveni obiectul muncii si bineinteles munca, la normal.
Numa bine, succes si sanatate:D
Astfel isi va reveni obiectul muncii si bineinteles munca, la normal.
Numa bine, succes si sanatate:D
Am folosit si eu capsula de slabit.Am avut si un disconfort gura uscata, usoare ameteli si... cam atat dar disperarea.Am avut 114 kg acum nu le-am mai luat de 4 luni si am 83 de kg dar mai vreau sa dau 5 kg jos.Dar in cazul meu am schimbat stilul de viata.Eviti sedentarismul, schimbi alimentatia, mananci multe fructe, 3-4 mese pe zi (chiar daca nu i-ti este foame ), bei multe lichide si mult sport.Cei care ma cunosc au ramas oricum masca de schimbare...asa ca merita daca nu ai efecte adverse majore si daca organismul suporta.
HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stie cineva care e diferenta dintre: 1. pilula de slabit 2. capsula de labit si 3. super slim.
Care e diferenta intre pastilele importate din China si cele produse inRomania? Se respecta intocmai reteta?
Daca toate aceste pastile au aceeasi formula de ce difera ca si pret, SS este la jumatatea pretului capsulei de slabit.
Sunt pastile originale si facaturi? pentru ca eu am tinut 2 cure de SS prima a dat rezultate a doua nu, in conditiile in care am facut pauza intre ele...evident am pus la loc...pentru ca in timpul curei nu mancam mai nimic...nu mi trebuia...very smart.i know.
Stie cineva care e diferenta dintre: 1. pilula de slabit 2. capsula de labit si 3. super slim.
Care e diferenta intre pastilele importate din China si cele produse inRomania? Se respecta intocmai reteta?
Daca toate aceste pastile au aceeasi formula de ce difera ca si pret, SS este la jumatatea pretului capsulei de slabit.
Sunt pastile originale si facaturi? pentru ca eu am tinut 2 cure de SS prima a dat rezultate a doua nu, in conditiile in care am facut pauza intre ele...evident am pus la loc...pentru ca in timpul curei nu mancam mai nimic...nu mi trebuia...very smart.i know.
Buna. M-am inscris de 5 minute pt ca vreau sa comunic un mesaj ajutator pentru toate persoanele mai plinute.Am 25 de ani, 64 de kilograme si vreau sa slabesc si eu ca si voi.Pe 1 ianuarie m-am apucat de o cura de slabit sa spun asa, inventata de mine, am avut 68 de kg si am ajuns la 64 in 2 luni, si cred ca acesta este cel mai sanatos mod de a slabi cat mai putine kg in cat mai mult timp, de o luna nu mai tin nici un fel de cura si nu mai m-am ingrasat. Deci cel mai bun lucru pe care puteti sa il faceti este sa va formati o cura personala si sa renuntati la toate pilulele de slabit pentru ca acestea nu sunt decat DROGURI. Am luat si eu faimoasa CAPSULA DE SLABIT si m-am simtit foarte rau si m-am ingrasat 5 kg dupa 3 pastile si asta pentru ca organismul meu nu le-a suportat. Va rog EU pentru VOI nu va mai prostiti cu toate porcariile alea pentru ca nu sunt sanatoase. Spunea cineva ca a slabit 8 kg intr-o luna.Nu va intrebati ca nu este sanatos SA SLABESTI 8 KG INTR-O LUNA, ACEA PERSOANA NU SE MAI POATE CONSIDERA UN OM SANATOS. MULTA SANATATE, CEL MAI BUN MEDICANMENT ESTE SA VA VEDETI SLABI SI VETI SLABI
janyne vreau sa vb mai multe despre capsula, -*, multumesc
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Numele meu este Sanda, am 45 de ani, 1.65/78kg.
Iau Capsula de slabit de 2 saptamani si am dat jos 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos macar 5 kg si doresc sa va intreb ce se intampla daca nu mananc aproape nimic toata ziua. Pur si simplu nu imi este foame. Noapte dorm pana la ora 3-4 si apoi stau trreaza 1-2 ore si iar adorm. Imi este mereu sete, gura imi este uscata si cleioasa... Nu inteleg cum la altele le este foame:(
Iau Capsula de slabit de 2 saptamani si am dat jos 5 kg. Imi doresc sa mai dau jos macar 5 kg si doresc sa va intreb ce se intampla daca nu mananc aproape nimic toata ziua. Pur si simplu nu imi este foame. Noapte dorm pana la ora 3-4 si apoi stau trreaza 1-2 ore si iar adorm. Imi este mereu sete, gura imi este uscata si cleioasa... Nu inteleg cum la altele le este foame:(
sandra important este sa mananci cel putin 3 mese pe zi indiferent daca iti este foame sau nu. daca te anemiezi dai in altele si sigur nu asta este scopul..in functie de activitatea pe care o ai iti construiesti un meniu echilibrat. este recomandat ca in perioada curii sa fie luat si un supliment de calciu si magneziu...importand este dupa ce opresti sa mai iei pastilele. bafta la slabit
pana sa raman insarcinata aveam permanent 45 de kg, in timpul sarcinii am ajuns la 57 de kg iar dupa 10 de alaptat printesa mea, am ajuns la 44 de kg faradieta sau ceva special ( sport ). dupa aprox. 2 ani in care am avut 44-45 de kg am inceput sa iau anticonceptionale, , diane 35, , , fara recomandarea medicului ci a unei cunostinte, m-am ingrasat in timp de un an si jumatate pana am ajuns la 85 de kg :((((. timp de trei ani dupa ce am oprit consumul de anticonceptionale, am facut tot ce este posibil pentru a slabi ( dieta de la nutritionis, cu gramaje, sport la sala cu sau fara antrenor, innot, liposuptie, pastile diferite de slabit...) dar nimik nu a dat rezultate iar eu eram super distrusa psihic, imi era rusine sa ies pe strada iar in final intr-o discutie cu o coafeza si o prietena cu care ma intalnesc mai rar, am auzit de capsula de slabit, coafeza daduse ceva kg jos cu aceasta capsula si cunostea si alte persoane care slabisera cu ea ( unele mai mult, unele mai putin ), prietena mea le incercase dar in urma reactiilor adverse ( in cazul ei : uscatul gurii foarte des, ameteli, lipsa somnului...) a incetat sa le mai consume si nu avea un rezultat. eu am ajuns acasa si am intrat pe internet sa citesc despre ele si am urmarit subiectul, , capsula de slabit, , timp de doua luni inainte sa ma decid daca sa le iau sau nu ( eram speriata ca as putea muri din cauza lor sau sa paralizez...), se scriau diverse reactii adverse care de care mai oribile si mai infricosatoate despre aceasta capsula, erau si foarte multe fete care slabisera si erau multumite ( in functie de metabolismul fiecarea slabeau mai mult sau mai putin si biinenteles ca si in functie de ce consumau in materie de mancare ). intr-o seara m-am decis sa cumpar doar o folie ca se vindeau si asa ( o cutie contine 5 folii a cate 6 capsule ), am luat seara prima capsula chiar daca era recomandat sa se ia dimineata, iar a doua zi am constatat ca nu aveam reactii adverse, am continuat sa le beau zi de zi la aceiasi ora. reactiile adverse in cazul meu erau : lipsa pftei de mancare, uscatul gurii dar nu exagerat si nu foarte des, ameteli care erau logic sa le am avand in vedere ca slabeam si ma deshidratam, mirosul gurii oricat ma spalam pe ddinti ( cu guma de mestecat am rezolvat problema ), urina avea o culoare mai inchisa din cauza grasimii eliminate, nesomn din cauza energiei pe care ti-o dau capsulele...dar nu foarte multe si nu atat de grave ca sa ma impiedice sa le mai iau. am continuat asa timp de o luna jumate dupa care am intrerupt timp de 3 saptamani, am reluat timp de o luna si la fel m-am oprit si am reluat timp de 5 luni dupa care am ajuns la 57 de kg si mult timp nu le-am mai luat iar cand le-am luat din nou am luat pana am ajuns la 53 dde kg si asa sunt de aprox 2 ani fara sa ma ingras foarte tare daca sunt atenta la cantitatea de mancare pe care o consum, fac miscare si nu mai consum, , cola, , , , fanta, , nimic acidulat, prajeli in exces, dulciuri in exces... beau suc de mere rosi nu verzi ca nu-mi place, nesstea si mananc aproape orice dar cu grija. deci se poate ! capsula nu o cumparam niciodata prin intermediul internetului sau magazine neautorizate pentru ca stiu ca se gasesc si contafacute, deci doar din farmacii. nu se gasesc in orice farmacie si nu sunt foarte scumpe. in unele farmacii costa 17 lei o folie iar in unele 21 lei o folie si asta se intampla pentru ca sunt ceruta in numar foarte mare si nu se gasesc peste tot. eu le cumpar din timisoara. succes fetelor care citesc asta si incearca capsulele. totusi nu recomand nimanui pana nu se face un studiu propriu pe internet despre ele si mai ales daca exista probleme cu inima, tensiune si rinichii ( eu nu am probleme de genul acesta ).
fetelor,
mi-am luat inima in dinti si am inceput si eu azi sa iau capsula de slabit.am 166 cm si 74 kg (greutatea mea normala ar fi undeva pe la 60; la 56 kg eram ffff slaba).
desi sunt putin sceptica, o sa iau si un calciu pe zi (pt a evita unele efecte adverse) si sper la un rezultat multumitor :D
Va tin la curent.
mi-am luat inima in dinti si am inceput si eu azi sa iau capsula de slabit.am 166 cm si 74 kg (greutatea mea normala ar fi undeva pe la 60; la 56 kg eram ffff slaba).
desi sunt putin sceptica, o sa iau si un calciu pe zi (pt a evita unele efecte adverse) si sper la un rezultat multumitor :D
Va tin la curent.
Cat te-au costat capsulele si pe cat timp? i-ti multumesc!
vesti bune! :D
au trecut deja 2 zile de cand am inceput sa iau capsula de slabit, azi e a3a.
de dimineata m-am cantarit si aveam un kg in minus. am incercat sa fiu ami atenta la ce mananc.am renuntat la pepsi si al dulciuri (dar ami fur cate o bucatica de ceva dulce macar o data pe zi).nu mai pap seara pt ca nu imi este pofta sau foame.cand imi e foame daca mananc spre ex 3-4 boabe de strugure, imi trece senzatia de foame pt vreo 3 ore.
astept sa vad rezultate si mai departe.sper sa nu ma bucur de kg asta si sa stagnez :D
nu am niciun fel de efect secundar pana acum. ba chiar imi este somn seara...ma culc ami devreme decat in general.
va tin la curent :*
au trecut deja 2 zile de cand am inceput sa iau capsula de slabit, azi e a3a.
de dimineata m-am cantarit si aveam un kg in minus. am incercat sa fiu ami atenta la ce mananc.am renuntat la pepsi si al dulciuri (dar ami fur cate o bucatica de ceva dulce macar o data pe zi).nu mai pap seara pt ca nu imi este pofta sau foame.cand imi e foame daca mananc spre ex 3-4 boabe de strugure, imi trece senzatia de foame pt vreo 3 ore.
astept sa vad rezultate si mai departe.sper sa nu ma bucur de kg asta si sa stagnez :D
nu am niciun fel de efect secundar pana acum. ba chiar imi este somn seara...ma culc ami devreme decat in general.
va tin la curent :*
Dar de Acai Cleanse stie cineva ceva? Ati mai folosit asa ceva? A dat rezultate?
din pacate la o luna dupa ce am dat jos 7 kg cu, , capsula de slabit " am pus la loc 14 kg, pe care greu le-am dat jos mergand 6 luni la nutritionist
au trecut 16 zile de cand iau capsula de slabit.am 4 kg in minus pana acum.
:*
:*
Cum mai este cu slabitul?
A-TI REUSIT SA VA MENTINETI SAU A-TI DEPUS DIN NOU.
A-TI REUSIT SA VA MENTINETI SAU A-TI DEPUS DIN NOU.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2533capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 85capsula de slabit
- 12Nu pot scapa de kg in plus
- 7capsula de slabit
- 17Produsele pentru slabit - vreau parerea unui doctor
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 4Super Slim si gusa polinodulara
- 4caspula de slabit, analize: mai multe globule albe decat rosii
- 8Capsula de slabit - efecte secundare
- 3Efecte secundare daca folosim 2 medicamente ca... !!?
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 17iau capsula de slabit dar nu are efect
- 5de unde pot cumpara capsula de slabit din Bucuresti?
- 4simptome ciudate sper s anu fie vorba despre ceva grav
- 4Pro sau contra SUPER SLIM?
- 11Caspula de slabit+infometare?? Help
Mai multe informații despre: capsula de slabit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: