Sa fie bila de vina?!?
Bună seara!!! Am 29 de ani si de mica am o bila lenesa, septata si strangulata, care de curand am aflat ca are si cateva mici pietricele. De ceva timp ma simt cam rau, simt disconfort abdominal dupa masa durere in partea dreapta si uneori ma imbalonez plus gustul amar. Dar am și dureri de cap și amețeli, acestea sa fie oare tot de la bila?!? Ce e de facut
2 comentarii
Buna ziua.
Simptomatologia descrisa pare sa fie cu mare probabilitate datorata afectiunii veziculare. Daca e real ceea ce ati afirmat, ca "are si cateva mici pietricele", atunci se impune colecistectomia, deoarece acestea au risc mai mare de migrare pe coledoc.
Simptomatologia descrisa pare sa fie cu mare probabilitate datorata afectiunii veziculare. Daca e real ceea ce ati afirmat, ca "are si cateva mici pietricele", atunci se impune colecistectomia, deoarece acestea au risc mai mare de migrare pe coledoc.
Bună ziua domnule doctor, va mulțumesc pentru răspuns!! Insa am o nelămurire, durerea de cap, starea de ameteala ar putea fi si de la fiere?!?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Gust amar constant
- 4pot si eu sa-mi scot fierea? am 16 ani
- 12bila lenesa... esofagita de refux... colita...
- 1gust amar in gura!
- 0GUST AMAR IN GURA
- 3Gust amar
- 2abdomen umflat cu durere in partea stanga
- 2- balonare persistenta, crampe, gust amar
- 3Gust sarat/acru/amar
- 0Probleme cu ficatul si bila lenesa
- 1Posibil hernie hiatala? dureri abdominale, ragai des si ma balonez dupa masa
- 0Fiere lenesa
- 2Gust amar, gatul uscat și amar, buzele de parca a mâncat ardei iute
- 2Probleme Digestive
- 1Bolboroseli în abdomen
- 2Balonare
- 0Probleme scaun moale și senzatie neplăcută sub sani
- 4Posibil cancer colon?
Mai multe informații despre: bila lenesa balonare imediat dupa masa durere de burta aparuta dupa masa gust amar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: