ruptura de menisc
buna ziua
ma numesc Georgiana, am 52 ani, greutate 79kg, inaltimea 1.69 cm.acum 2 zile am suferit o artroscopie la genunchiul drept pentru ruptura de menisc intern si extern. este necesar sa urmez sedinte de kinetoterapie(in cazul unui raspuns pozitiv de cand ar trebui sa incep?)
va multumesc!
ma numesc Georgiana, am 52 ani, greutate 79kg, inaltimea 1.69 cm.acum 2 zile am suferit o artroscopie la genunchiul drept pentru ruptura de menisc intern si extern. este necesar sa urmez sedinte de kinetoterapie(in cazul unui raspuns pozitiv de cand ar trebui sa incep?)
va multumesc!
2 comentarii
Salut. M-am operat in urma cu 2 ani de leziune de menisc la spitalul. CFR2, in Bucuresti. Nu m-am simtit bine deloc in perioada asta, am facut si 3 injectii si tot asa, iar injectiile astea m-au durut groaznic, iar una mi-a lasat o umflatura deasupra genunchiului. Acum sunt reoperat de 3 saptamani la spitalul Sanador, la dr Andrei Ioan Bogdan si pot sa spun ca e altceva, nu ma mai doare. Am vazut si eu in sala, ca m-am uitat pe monitor, ca leziunea era acolo pe menisc. Nu vreau sa mai zic nimic de sp. CFR, dar am pierdut 2 ani din viata. Am inceput recuperarea si totul este ok.
In urma cu multi ani am avut un accident la fotbal si mi-am blocat genunchiul. Am fost la spital si am fost operat de ruptura de menisc, operatie normala, nu cu laser. Acum imi cam trosneste genunchiul si daca stau la masa sau in masina, incremeneste. Am 53 de ani si stau mult in picioare in fiecare zi la servici. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan si mi-a zis ca am un fel de artroza de la acea operatie si mi-a indicat niste infiltratii. As vrea sa le fac, dar sunt scumpe. Oare prin casa de asigurari nu se pot obtine?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care sunt simptomele ruperii meniscului?
- 1ruptura de menisc si de ligamente
- 4Ruptura grad III corn anterior menisc intern
- 1Informatii ruptura de menisc operatie
- 2Ruptura de menisc
- 5ruptura menisc
- 2Ruptura LIA si menisc intern grad 3
- 0Ruptura de ligament incrucisat si ruptura de menisc
- 2operatie de menisc
- 3Ruptura menisc interior asociat cu gonartroza incipienta
- 2Ruptura menisc
- 2Ruptura de menisc
- 2Operație de menisc