ruptura de menisc

28-11-2013
GeorgianaN25
Nu este medic/terapeut
GeorgianaN25
buna ziua

ma numesc Georgiana, am 52 ani, greutate 79kg, inaltimea 1.69 cm.acum 2 zile am suferit o artroscopie la genunchiul drept pentru ruptura de menisc intern si extern. este necesar sa urmez sedinte de kinetoterapie(in cazul unui raspuns pozitiv de cand ar trebui sa incep?)

va multumesc!
2 comentarii
0
03-02-2014, ora 11:24
ioanamatache
Nu este medic/terapeut
ioanamatache
Salut. M-am operat in urma cu 2 ani de leziune de menisc la spitalul. CFR2, in Bucuresti. Nu m-am simtit bine deloc in perioada asta, am facut si 3 injectii si tot asa, iar injectiile astea m-au durut groaznic, iar una mi-a lasat o umflatura deasupra genunchiului. Acum sunt reoperat de 3 saptamani la spitalul Sanador, la dr Andrei Ioan Bogdan si pot sa spun ca e altceva, nu ma mai doare. Am vazut si eu in sala, ca m-am uitat pe monitor, ca leziunea era acolo pe menisc. Nu vreau sa mai zic nimic de sp. CFR, dar am pierdut 2 ani din viata. Am inceput recuperarea si totul este ok.
0
14-04-2014, ora 11:57
Chiracosmin
Nu este medic/terapeut
Chiracosmin
In urma cu multi ani am avut un accident la fotbal si mi-am blocat genunchiul. Am fost la spital si am fost operat de ruptura de menisc, operatie normala, nu cu laser. Acum imi cam trosneste genunchiul si daca stau la masa sau in masina, incremeneste. Am 53 de ani si stau mult in picioare in fiecare zi la servici. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan si mi-a zis ca am un fel de artroza de la acea operatie si mi-a indicat niste infiltratii. As vrea sa le fac, dar sunt scumpe. Oare prin casa de asigurari nu se pot obtine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ruptura de menisc - primul ajutor
  •