Rosu in gat la fetita de 5 ani
Buna dimineata
Fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata cu rosu in gat.In afara de febra (38.5) alte simptome nu are.Am mers in aceasta dimineata la medicul ns pediatru care ne-a dat faimosul augmentin si ne-a facut si un exudat.Eu am acasa aerosol dar din pacate cand am intrebat-o pe Dna Dr care este si o femeie si profesional si om exceptionala ea mi-a zis ca nu cunoaste ac aparat si nu poate sa-mi spuna nimic.Eu l-am folosit ptr raceli usoare, nas infundat dar pt rosu in gat cu febra nu stiu ce substante as putea sa folosesc.Va rog mult daca ma poate ajuta cineva.
Fetita mea de 5 ani a fost diagnosticata cu rosu in gat.In afara de febra (38.5) alte simptome nu are.Am mers in aceasta dimineata la medicul ns pediatru care ne-a dat faimosul augmentin si ne-a facut si un exudat.Eu am acasa aerosol dar din pacate cand am intrebat-o pe Dna Dr care este si o femeie si profesional si om exceptionala ea mi-a zis ca nu cunoaste ac aparat si nu poate sa-mi spuna nimic.Eu l-am folosit ptr raceli usoare, nas infundat dar pt rosu in gat cu febra nu stiu ce substante as putea sa folosesc.Va rog mult daca ma poate ajuta cineva.
1 comentarii
pentru inflamatii acute se foloseste
fiola ACC + 2-3 pic de Dexametazona din fiola + 2=3 [ic de ulei volatil de Eucalip
fiola ACC + 2-3 pic de Dexametazona din fiola + 2=3 [ic de ulei volatil de Eucalip
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fetita mea are 9 luni, este alaptata dar face des rosu in gat...
- 4rosu in gat care nu mai trece
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 10Viroza la 11 luni???
- 3operatia de polipi, gat rosu... la copil de 5 ani
- 4O posibila laringita?
- 12rosu in gat la un baietel de 7 luni
- 1Rosu in gat in fiecare luna
- 9polipi nazali, rosu in gat, secretie nazala galbena si de o luna tuse seaca
- 8Rosu in gat persistent, rezistent la antibiotic
- 7Broncho Vaxom la copii
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 1Rosu in gat
- 1aerosol pentru rosu in gat
- 4rosu in gat frecvent
- 2Gat sensibil, nas infundat, secretii in gat
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 3Rosu in gat de aproximativ o luna. Antibioticul nu a avut niciun efect. Ce pot face?
- 5Rosu in gat de 2 luni jumate
- 0Rosu in gat la bebe de 2 luni
Mai multe informații despre: rosu in gat