Roseata palma partea superioara
Buna ziua Romedic!
25 ani / M / 180cm / 75kg / fumator 10-15tig pe zi
In urma cu 10 zile, mi-a aparut o pata ciudata pe ambele palme in zona superioara.
Eu dau vina pe 2 chestii - ori frig (am facut plimbari in minus 10 grade fara manusi) - de asemenea pielea in unele zone e uscata si chiar crapata - SAU o alergie comuna - am mancat o pizza fix in seara in care a aparut roseata (posibil un ingredient ce corpul nu il suporta sau ingrediente expirate etc?)
Fiindca au trecut atatea zile, am inceput sa-mi fac griji. Inca nu am fost la dermatolog. As vrea sa aud cateva pareri. Am lasat link cu poza mai jos.
Va multumesc!
Poza palma : https://imgur.com/a/Bx714Vx
25 ani / M / 180cm / 75kg / fumator 10-15tig pe zi
In urma cu 10 zile, mi-a aparut o pata ciudata pe ambele palme in zona superioara.
Eu dau vina pe 2 chestii - ori frig (am facut plimbari in minus 10 grade fara manusi) - de asemenea pielea in unele zone e uscata si chiar crapata - SAU o alergie comuna - am mancat o pizza fix in seara in care a aparut roseata (posibil un ingredient ce corpul nu il suporta sau ingrediente expirate etc?)
Fiindca au trecut atatea zile, am inceput sa-mi fac griji. Inca nu am fost la dermatolog. As vrea sa aud cateva pareri. Am lasat link cu poza mai jos.
Va multumesc!
Poza palma : https://imgur.com/a/Bx714Vx
1 comentarii
Mai degraba frigul. Folositi o crema de maini, de ex: Bepanthen sensiderm sau CeraVe pentru maini.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Mi se exfoliaza pielea in palma!Rog urgent o parere!
- 3cicatrizare taietura palma + poza
- 3mici vezicule cu lichid in palme
- 5dureri de cot, dureri de palma si degete.
- 0imi ard palmele si talpile.
- 5Durere in palma
- 1Umflatura moale variabila palma exterioara
- 0umflarea in palma si durere puternica pe toată toata suprafata palmii de la cot
- 2Pete portocalii in palma
- 1Epiderma palme distrusă
- 2Puncte negre palma
- 3Intepatura in palma
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 2Durere os pisiform, amortire palma
- 2Iritatie ciudata in palma cu durata mare
- 0Simt ceva intre deget si palma
- 0Durere palma
Mai multe informații despre: palma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: