imi ard palmele si talpile.
Buna ziua!As vrea sa va spun ca de 2 saptamani, aproximtiv 3 simt niste jenari in palme si talpi, dar mai ales in palme, si cu degete, fara antebrat. dimineata mai ales, abia pot sa ma imbrac, simt ca imi ard mainile si ma dor cu o usrurime anume. Chiar sicand incerc sa desfac ceva de exemplu capacul la sticla, ma doare si renunt. nu mi-a aparut nimic, si nici foarte uscate nu sunt, sunt absolut normale, dar am tot timpul senzatia ca imi ard palmele si ma tin cand am activitati, este chiar stresant, am fost la farmacie si mi-am spus problema iar doamna de acolo mi-a dat o crema dermatologica Tracto pon, m-am dat 1 data pana acum, dar as vrea sa aflu si parerea dumneavoastra! Tin sa mentionez ca la locul de munca spal boluri cu detergentulor lor, nu stiu cum se numeste, dar simptomele mi-au aparut de cand am inceput sa spal bolurile cu detergentul acela, al lor. Nu stiu ce detalii as putea sa va mai dau, astept totusi un raspuns, saa stiu daca este grav sau se poate vindeca usor cu anumite unguente. Multumesc frumos!! O zo buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fire de par pe talpa
- 2Sportiva de performanta am probleme cu talpa
- 7Mi se exfoliaza pielea in palma!Rog urgent o parere!
- 4furnicaturi in talpa
- 3cicatrizare taietura palma + poza
- 4unde sa ma duc si la ce consultatii?
- 6Tumoare talpa
- 1Durere in talpi.
- 1Umflatura moale variabila palma exterioara
- 6Tumefere talpa de la condus autocamion
- 59durere surda de talpile picioarelor
- 1As dori o parere
- 1Dureri aparute de nicaieri la mers plus mancarimi la călcâie
- 3Intepatura in palma
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 1Tălpile copilului se cojesc foarte tare
- 0Durere palma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: