Pete portocalii in palma
Buna ziua,
De vreo doi ani mi se intampla uneori sa ma trezesc cu palmele patate. Petele sunt de culoare portocalie si dispar a doua zi. Imi apare de cele mai multe ori pe palma de la mana dreapta. Am observa ca apar atunci cand nu ma odihnesc suficient sau sunt stresata. Ar putea fi ficatul de vina sau altceva?
De vreo doi ani mi se intampla uneori sa ma trezesc cu palmele patate. Petele sunt de culoare portocalie si dispar a doua zi. Imi apare de cele mai multe ori pe palma de la mana dreapta. Am observa ca apar atunci cand nu ma odihnesc suficient sau sunt stresata. Ar putea fi ficatul de vina sau altceva?
2 comentarii
In acest caz pot fi mai multe probleme. Poate sa fie si ficatul asa cum v-ati pus problema, dar pot sa fie si tulburari vasomotorii care sa aiba la origine starile emotionale, stresul sau gradul de oboseala. Sunt necesare investigatii. Cereti medicului de familie o trimitere in acest sens.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Imi mentin recomandarea pentru investigatii si apoi un tratament corespunzator. Asa trebuie procedat in orice situatie.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2umflatura in podul palmei cu dureri
- 7Mi se exfoliaza pielea in palma!Rog urgent o parere!
- 3cicatrizare taietura palma + poza
- 3mici vezicule cu lichid in palme
- 5dureri de cot, dureri de palma si degete.
- 0imi ard palmele si talpile.
- 1Umflatura moale variabila palma exterioara
- 0umflarea in palma si durere puternica pe toată toata suprafata palmii de la cot
- 0Dureri palma
- 1Epiderma palme distrusă
- 2Puncte negre palma
- 3Intepatura in palma
- 1Mi se incalzesc, inrosesc si ma mananca palmele
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 1Roseata palma partea superioara
- 2Durere os pisiform, amortire palma
- 2Iritatie ciudata in palma cu durata mare
Mai multe informații despre: palma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: