Rog răspuns! Infectie pulmonara / dureri toracice in hipocondrul stg

02-05-2024
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna ziua, din februarie au început dureri intercostale/hipocondrul stg dupa inflamarea unui ganglion axilar stg...am mers la eco san/mamografie, consult chirurg, ganglion de origine inflamatorie, flexibil..au început dureri tot mai crunte, tuse, frisoane, greață, wheezing, Transpiratii...plimbata o lună intre Nasta si infectioase, antibiotic dgb..ganglionul se umfla si de desumfla ( adenopatia a fost identificată in urma cu 1 an ecografic, dar s-a retras)...CT torace - infecție pe lobul drept al plamanului..alte antibiotice, diagnostic pneumolog privat - Mycoplasma pneumonie, confirmat de Igm Pozitiv ( leucocite, pcr/vsh/fibrinogen crescute inainte de antibiotic), iar antibiotic și prednison ( am si astm)...am terminat antibioticul de apr 3 sapt si persista durerile in hipocondrul stg..am eliminat piatra prin Ct abdominal, colon ok...durerea din coastele stangi e permanenta, nu cedează la AINS, e cumva spre finalul coastelor la intersecția cu partea abdominala...la Rmn toracal au iesit 2 hernii minore, cu minima atingere a sacului dural...mi s-a recomandat sa fac si lombar, astept rezultatul.Igm Mycoplasma este în cont pozitiv, valoare mai mare, leucocitele au scazut, cele de coagulare modificate..efectiv nu stiu incotro sa o mai apuc cu această durere si care ar fi cauza ei...inainte de aceasta infecție nu aveam gram de durere...cele normale de coloana, rezolvabile cu AINS..Va rog daca aveti vreun sfat
2 comentarii
0
03-05-2024, ora 01:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Ati incercat mai multe antibiotice?
0
11-05-2024, ora 23:16
lili6
Nu este medic/terapeut
lili6
Buna..30 zile am primit antibiotic pt pneumonie, 10 Tavanic dgb, apoi Augmentin + Claritromicina alte 10 si apoi Doxiciclina..s a dus tuse, wheezing, a ramas durerea undeva la limita dintre coaste, stomac, am si simptome pe partea cu intestinul, balonare, bolboroseli..Ct de evaluare a rezultat un aspect de geam mat si un pseudonodul de 4 mm pe partea stg, l.am făcut cam la interval de o lună de la primul..colonoscopie ok..persista durerea în hipocondrul stg
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Junghi intercostal - cauze, diagnostic, tratament
  •