Anemie?
Buna seara! Acum o saptamana am mers sa fac niste analize pentru ca m-am simtit rau (greata, uneori dureri de cap, dureri in piept si in torace) si mi-au pus diagnosticul de tahicardie sinusala si nevralgie intercostala. Mi-au facut si analize la sange unde au gasit nr de leucocite un pic mai mare decat normalul iar a doua zi dupa ce mi-au luat sange am inceput sa mi se invineteasca usor unghiile iar de 2-3 zile ma invinetesc cand stau in picioare si pe maini, fata iar eu m-am gandit ca ar putea fii de la faptul ca mi sa luat ceva sange si mai dureaza pana cand hemoglobina revine la normal(mentionez ca, cand iau suplimentele supradyn energy ma simt mai bine). Probabil o deficienta de fier? Multumesc mult pt orice raspuns!!
7 comentarii
Din relatarea Dvs reiese doar o leucocitoza.Care este valoarea hemoglobinei din buletinul de analiza facut? De asemenea va rog sa-mi spuneti valorile indicilor eritrocitari:VEM ( volumul eritrocitar mediu), HEM ( hemoglobina eritrocitara medie), CHEM (concentratia medie de hemoglobina).
Dacă era o anemie preexistentă...poate ieși și în analize. Dar niciodată nu vă va recolta cineva sânge astfel încât să deveniți anemic...
Hb=13, 6
L=11, 4
Hct=43, 21
H=4, 59
T=164
Mi s-a spus ca poate fii din cauza stresului si a efortului fizic
L=11, 4
Hct=43, 21
H=4, 59
T=164
Mi s-a spus ca poate fii din cauza stresului si a efortului fizic
Nu reiese ca aveti anemie! Intr-adevar sunteti la limita inferioara a valorii hemoglobinei.Pentru linistea Dvs mergeti la un cabinet de Medicina Interna ca sa vi se interpreteze analizele in context clinic.
Multumesc pt raspuns!
Ma tot ingrijorez cand citesc simptome pe internet si la ce boli apar acolo(leucemie, alte tipuri de cancer) stau tot intr-un stres.
Ma tot ingrijorez cand citesc simptome pe internet si la ce boli apar acolo(leucemie, alte tipuri de cancer) stau tot intr-un stres.
Traiti-va viata si mergeti anual la control sau mai repede la nevoie. Sanatate multa!!
Mulțumesc mult si multa sanatate si dvs pt ca este cea mai importanta!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1neevralgia intercostala
- 3Analize medicale - Va rog mult sa ma ajutati!
- 2leucocitoza cu neutrofilie
- 13Displazie
- 4extrasistole si tahicardie sinusala
- 0cardiologie
- 11analize sange si simptome
- 1LEUCOCITE 12.43X10^9, NEUTROFILE 7.82X10^9
- 1Tahicardie Sinusala
- 4afectiuni ale ficatului... hepatita cronica
- 2Nevralgie sa fie oare?
- 1Leucocite crescute
- 0Leucocite scazute si Helicobacter Pylori
- 1Leucocite
- 1Numar leucocite marit
- 0Leucocite și limfocite crescute ușor
- 14Anxietate sau boala de inima?
Mai multe informații despre: Tahicardia sinusala Nevralgia intercostala Leucocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: