RMN la Cap

Am 22 ani si am efectuat un examen RMN la cap deoarece aveam simptome de vedere in ceata, si dupa examinarea ochilor am fost trimis la un examen RMN la cap.
La acest examen RMN s-a identificat o leziune negadofila de 1 cm in substanta alba, in rest nemaidescoperindu-se nimic anormal.
Nu ametesc, nu ma doare capul, pur si simplu de aprox 1 an, am perioade cand vad in ceata la distanta.
La examinarea ochilor mi s-a gasit tensiune marita la fund de ochii, dar spuneau ca ochii nu au probleme si sa consult un medic neurolog.(inca nu am ajuns la neurolog)
Ce inseamna leziune negadofila?
Ce e de facut in situatia de mai sus?
Multumesc frumos!
La acest examen RMN s-a identificat o leziune negadofila de 1 cm in substanta alba, in rest nemaidescoperindu-se nimic anormal.
Nu ametesc, nu ma doare capul, pur si simplu de aprox 1 an, am perioade cand vad in ceata la distanta.
La examinarea ochilor mi s-a gasit tensiune marita la fund de ochii, dar spuneau ca ochii nu au probleme si sa consult un medic neurolog.(inca nu am ajuns la neurolog)
Ce inseamna leziune negadofila?
Ce e de facut in situatia de mai sus?
Multumesc frumos!
1 comentarii

.negadofila??? ( poate iodofila ???, neiodofila??)Vrei sa citesti din nou rezultatul??... localizarea exacta in substanta alba? Daca valorile tensiunii intraoculare au fost mari, ar fi bine sa faci si pahimetrie pentru o apreciere corecta a tensiunii intraoculare. Trebuie sa mergi la neurologie, eventual neurochirurgie pentru stabilirea unui diagnostic si a unei conduite terapeutice; Numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Durere de cap de 4-5
- 1Buna ziua, am o malformatie cerebrala care a sangerat
- 1Hipodensitate lacunara la nivelul nucleului caudat drept
- 1"decompresie microvasculara / craniotomie retrosigmoid" CASMB
- 0Bună seara - Prolaps discal L5. Sunt de operat?
- 0Tumora Glomus jugular?
- 0Hernie de disc operată, naștere naturala sau cezariana?
- 0Hernie de disc
- 1Cauza amețelilor mele
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang