rivotril
de ce nu este bun rivotrilul pentru femei?/vreu si eu pe cineva cu care sa fac dysport, va rog contactati-ma acum.-*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
4 comentarii
In afara de sarcina si alaptare nu vad de ce clonazepamul ar fi contraindicat femeilor.
Dar ce te face sa crezi acest lucru?
Dar ce te face sa crezi acest lucru?
Am citit tot pe forum si cineva a zis ca rivotrilul nu este bun pentru femei, desi eu il consider un medicament foarte slab, , ,
Va rog documentati-va din surse sigure in ceea ce priveste administrarea medicamentului femeilor, nu va luati dupa afirmatii neverificate de pe forum. Cel mai bine discutati cu medicul dvs.
Eu personal am luat Rivotril o perioada destul de lunga de timp, in jurul a 4 mg/zi, 2 mg dimineata si 2 mg seara. Este posibil ca dvs sa aveti o concentratie mai mica si de aceea poate vi se pare slab. Mie personal mi s-a parut un medicament foarte puternic comparativ cu alte benzodiazepine incercate anterior.
Luati acest medicament daca aveti absoluta nevoie de el, pe o perioada cat mai scurta de timp si in doze cat mai mici posibile, altfel sa stiti ca in timp se dezvolta toleranta, dependenta, ganduri suicidare, depresie, modificarea arhitecturii somnului (va spun din proprie experienta).
Sanatate
Eu personal am luat Rivotril o perioada destul de lunga de timp, in jurul a 4 mg/zi, 2 mg dimineata si 2 mg seara. Este posibil ca dvs sa aveti o concentratie mai mica si de aceea poate vi se pare slab. Mie personal mi s-a parut un medicament foarte puternic comparativ cu alte benzodiazepine incercate anterior.
Luati acest medicament daca aveti absoluta nevoie de el, pe o perioada cat mai scurta de timp si in doze cat mai mici posibile, altfel sa stiti ca in timp se dezvolta toleranta, dependenta, ganduri suicidare, depresie, modificarea arhitecturii somnului (va spun din proprie experienta).
Sanatate
Eu am fost la mai multi medici, de la Elias mi s-a spus ca trebuie sa iau rivotril si romparkin pe care nu pot sa-l iau ca-mi face rau, pina ma fac bine, in prospect nu spune de reactii negative grave...a-ti facut si injectia cu toxina botulinica?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament