Rinita acuta
Problema mea a inceput in urma cu vreo 3 luni de zile si am fost diagnosticata cu rinita cronica, insa nu trece sau macar sa se amelioreze cu absolut nici un tratament. Am luat diverse antibitotice, atit pastile cit si picaturi pentru nas toate sub recomandarea medicului dar tot nimic. Cel mai dificil este ca din cand in cand mi se pune cite un blocaj in spate, asta cand sunt ambele nari infundate si atunci respiratia este dificila chiar si pe gura dand senzatia de sufocare. Va rog sa ma sfatuiti ce as mai putea sa fac.
Multumesc
Multumesc
1 comentarii
exista cateva posibilitati.
1. sa faci o radiografie SAF.. sa vezi daca nu e o sinuzita care intretine aceasta rinita
2.sa faci un tratament local cu COLARGOL sau PROTARGOL care are efect de cauerizare chimica amucoasei( se prepara in farmacie)
3. sa faci un tratament cu produse naturale Vivasan( sprei nazal, balzam din 33 plante, uleiuri esentiale de eucalipt, lamaie, busuioc).. gasesti pe internet
4. sa gasesti un medic ORL.. care sa, ti micsoreze cornetele cu Radiofrecventa
5. sa faci un tratament Homeopatic daca aceasta rinita este insotita si de alte simptome generale.
1. sa faci o radiografie SAF.. sa vezi daca nu e o sinuzita care intretine aceasta rinita
2.sa faci un tratament local cu COLARGOL sau PROTARGOL care are efect de cauerizare chimica amucoasei( se prepara in farmacie)
3. sa faci un tratament cu produse naturale Vivasan( sprei nazal, balzam din 33 plante, uleiuri esentiale de eucalipt, lamaie, busuioc).. gasesti pe internet
4. sa gasesti un medic ORL.. care sa, ti micsoreze cornetele cu Radiofrecventa
5. sa faci un tratament Homeopatic daca aceasta rinita este insotita si de alte simptome generale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 9Radiofrecventa Craiova
- 3operatie rinita hipertrofica cu radiofrecventa
- 4Sinuzita si rinita - operatie?
- 3rinita cronica hipertrofica
- 3rinita alergica sau atrofica?
- 2rinita hipertrofica dupa 2 operatii RF
- 3Rinita
- 8Sinuzită apoi rinită
- 3sangerare nazala si rinita acuta
- 3rinita hipertrofica??
- 7Rinita vasomotorie de 12 luni
- 4Rinita catarala faringotonsilita
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 0Infectie sinus frontal stang
- 4Rinita hipertrofica - variante
- 11Rinita-presiune in zona nasului spre frunte
- 2Rinita si otita medie seroasa
- 1Fitonasal
Mai multe informații despre: Rinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: