Prostata, extirpare rinichi
tatauil meu in luna aprilie 2006 i-sa scos un rinichi(a avut o tumoare) acum este bine dar medicul ia spus ca trebuie sa faca si operatie de prostata- initial el ptr. prostata se trata cand ia fost descoperita tumoarea.el este f. speriat si nu prea ar dori sa mai faca operatia(prostata nu este chiar asa de avansata, dar medicul a spus ca mai bine sa o ia mai din pripa ca va fi mai usor) la ce riscuri se supune tatal si daca in afara de metoda clasica nu mai exista si alte metode ale interventiei(poate leser)si daca puteti sa recomandati un medic si spital in bucuresti ptr.operatie daca se va face. noi suntem din constanta. va multumesc
2 comentarii
tatal meu operat de prostata de 2 saptamani si tot sangereaza.e normal acest lucru?de la sonda pe care o are poate fi infectat cu e coli?ce trebuie facut?
draga florentina.situatia mea e similara cu a tatalui tau.m-i sa extirpat un rinchi (STING TUMOARE) apoi m-am oparat de prostata prin metoda endoscopica.operatia a durat cca.1 ora.acum ma simt relativ bine dar avind un singur rinchi nu-si poate permite sa aiba probleme si cu prostata.asa ca sfatul meu este sa se opereze.deci parerea mea este ca nu are de ales.cu cit mai repede cu atit mai bine.daca mai vrei amanunte cu multa lcere.sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prostata netratata
- 14cancer prostata
- 5cind barbatii au probleme cu prostata
- 3prostata avansata
- 3interpretare analize cancer prostata
- 6cancer prostata-durere testicule
- 852 ani si cancer de prostata
- 38Zytiga - foarte eficient pentru tratarea cancerului prostatic
- 5adenocarcinom de prostata
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 5cancer de prostata
- 3Analize prostata
- 1dupa extirpare rinichi
- 5radioterapie in cazul cancerului de prostata
- 8CT fara recidiva locala dar cu determinari secundare pulmonare, limfatice si hepatice
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 2Analiza prostata
- 1Interpretare ecografie prostata
- 1Rinichi unic chirurgical
Mai multe informații despre: Prostata extirparea rinichiului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: