rinichi extirpat
Buna seara !
Cu ceva timp in urma mi-a fost extirpat rinichiul drept datorita unei tumori de 9, 5 cm.
Concluzia Buletinului histopatologic a fost : carcinom renal - tipul cu celule cromofobe -, grad nuclear Fuhrman II/III, stadiul II ( pT2, pNo, cMx ). Cod 8317/3.
Va rog sa-mi detaliati aceasta concluzie si, totodata, sa-mi spuneti daca este considerat handicap si/sau insuficienta renala cronica.
Va multumesc
Cu ceva timp in urma mi-a fost extirpat rinichiul drept datorita unei tumori de 9, 5 cm.
Concluzia Buletinului histopatologic a fost : carcinom renal - tipul cu celule cromofobe -, grad nuclear Fuhrman II/III, stadiul II ( pT2, pNo, cMx ). Cod 8317/3.
Va rog sa-mi detaliati aceasta concluzie si, totodata, sa-mi spuneti daca este considerat handicap si/sau insuficienta renala cronica.
Va multumesc
3 comentarii
buna ziua am si eu pe mama internata la cluj cu tumoare pe rinichiul drept inca ne operata de 2 saptamanii si am o rugaminte sa va intreb cam cat costa operatia? ca iam dat 800 de ron si nu stiu ce sa cred poate mai asteapta ceva astept raspuns va multumesc si sanatate multa
Nu am cunostinta. Depinde de foarte multi factori: spital, chirurg etc. Unde am fost eu nu mi s-a pretins. Sanatate.
multumesc frumos si sanatate si dumneavoastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nefrectomie-extirpare rinichi
- 2Prostata, extirpare rinichi
- 7Viata fara un rinichi
- 5un singur rinichi si imporsibilitate de a urina
- 1dupa extirpare rinichi
- 8CT fara recidiva locala dar cu determinari secundare pulmonare, limfatice si hepatice
- 9extirpare de rinichi
- 7Tumora rinichi
- 1Rinichi unic chirurgical
Mai multe informații despre: extirparea rinichiului