rezultate de sange

12-09-2009
tamo02
Nu este medic/terapeut
tamo02
acum o luna am facut analize de sange printre care a fost cerut si hemoleucograma din care TGP- ul a depasit intervalul normal mi a iesit 122U-I medicul de familie mi a recomandat Silimarina acum eu nu stiu daca e grav sau nu sau daca sunt bolnav sau nu. Cu stima si respect
4 comentarii
0
12-09-2009, ora 22:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Aveti o problema hepatica - transaminaza glutamio-piruvica este crescuta, dar poate fi stabilizata cu ajutorul silimarinei. Luati tratamentul cum vi s-a prescris si ganditi pozitiv! Dupa o anumita perioada pe care sper ca medicul v-a spus-o, va trebui sa va refaceti analizele si sa reveniti la control. Totul va fi bine. Insanatosire grabnica;)
0
13-09-2009, ora 10:35
tamo02
Nu este medic/terapeut
tamo02
multiumesc, deci sper ca nu e grava, nu sunt nici bautor de alcool de la ce poate sa am?
0
13-09-2009, ora 10:37
tamo02
Nu este medic/terapeut
tamo02
am lucrat 7 ani intro fabrica de lapte si acolo am inhalat multe gaze de clor oare de la aia?
0
13-09-2009, ora 14:25
Medicina naturista, complementara, alternativa
Transaminazele pot creste pe fondul multor cauze, de la consumul unor medicamente care au grad moderat-mare de toxicitate, pana la o alimentatie dezechilibrata, litiaza biliara, inhalare de substante toxice (cum ati spus si dvs...) etc.

Urmati tratamentul cu silimarina si eventual, luati si 3 cps de doua ori pe zi de LIV52, este foarte bun, si contine doar plante - daca nu va va trece va trebui sa fiti examinat de un hepatolog, dar nu cred ca va fi nevoie. Doamne ajuta sa va faceti bine;)

In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un dispozitiv imprimat 3-D ce poate detecta rapid anemia
  • A fost dezvoltat un sistem cu micro-ace pentru a analiza concentrația medicamentelor din organism
  • Sângele tinerilor nu anulează efectele îmbătrânirii la șoarecii bătrâni
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Un nou test de sânge are o predictibilitate mai mare a riscului de boli
  •