rezultate de sange
acum o luna am facut analize de sange printre care a fost cerut si hemoleucograma din care TGP- ul a depasit intervalul normal mi a iesit 122U-I medicul de familie mi a recomandat Silimarina acum eu nu stiu daca e grav sau nu sau daca sunt bolnav sau nu. Cu stima si respect
4 comentarii
0
12-09-2009, ora 22:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Aveti o problema hepatica - transaminaza glutamio-piruvica este crescuta, dar poate fi stabilizata cu ajutorul silimarinei. Luati tratamentul cum vi s-a prescris si ganditi pozitiv! Dupa o anumita perioada pe care sper ca medicul v-a spus-o, va trebui sa va refaceti analizele si sa reveniti la control. Totul va fi bine. Insanatosire grabnica;)
multiumesc, deci sper ca nu e grava, nu sunt nici bautor de alcool de la ce poate sa am?
am lucrat 7 ani intro fabrica de lapte si acolo am inhalat multe gaze de clor oare de la aia?
0
13-09-2009, ora 14:25
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Transaminazele pot creste pe fondul multor cauze, de la consumul unor medicamente care au grad moderat-mare de toxicitate, pana la o alimentatie dezechilibrata, litiaza biliara, inhalare de substante toxice (cum ati spus si dvs...) etc.
Urmati tratamentul cu silimarina si eventual, luati si 3 cps de doua ori pe zi de LIV52, este foarte bun, si contine doar plante - daca nu va va trece va trebui sa fiti examinat de un hepatolog, dar nu cred ca va fi nevoie. Doamne ajuta sa va faceti bine;)
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
Urmati tratamentul cu silimarina si eventual, luati si 3 cps de doua ori pe zi de LIV52, este foarte bun, si contine doar plante - daca nu va va trece va trebui sa fiti examinat de un hepatolog, dar nu cred ca va fi nevoie. Doamne ajuta sa va faceti bine;)
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41analize de sange ficat depasite
- 3ingrosarea sangelui
- 4Interpretare analize sange
- 4am si o intrebare..poate ma ajuta cineva
- 33purtator sanatos aghbs
- 3urgent!! analize la sange
- 5analize sange?
- 1analize de sange
- 3Leucocite marite!
- 0analize de sange
- 0analize la sange
- 5Glanda tiroida
- 1Analize ale sangelui
- 0Analize sange va rog mult sa ma ajutati!
- 3Analize sange
- 1Interpretare analize sange
- 3Analize sange (biochimie)
- 0Un mic ajutor! Am facut analizele de sange...
- 1Interpretare rezultate analize de sange - sunt foarte speriata
- 0Rezultate la analize de sange cu valori modificate
Mai multe informații despre: Sangele analize sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: