Rezultat test Babes-Papanicolau
Buna ziua,
Am primit rezultatele la testul Papanicolau, iar medicul nu are program si nu a avut cine sa imi interpreteze :(. Va rog sa ma ajutati putin la interpretare, daca se poate. Pe buletinul de analize medicale sunt bifate: Satisfacatoare pentru evaluare, celule endocervicale prezente, negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna.Recomandari: de urmarit evolutia: citologic. Nu stiu ce este cu prezenta celulelor endocervicale si nu am gasit pe internet nici un raspuns satisfacator.
Va multumesc!
Am primit rezultatele la testul Papanicolau, iar medicul nu are program si nu a avut cine sa imi interpreteze :(. Va rog sa ma ajutati putin la interpretare, daca se poate. Pe buletinul de analize medicale sunt bifate: Satisfacatoare pentru evaluare, celule endocervicale prezente, negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna.Recomandari: de urmarit evolutia: citologic. Nu stiu ce este cu prezenta celulelor endocervicale si nu am gasit pe internet nici un raspuns satisfacator.
Va multumesc!
3 comentarii
Celulele endocervicale sunt celulele prezente in interiorul colului uterin, e bine ca sunt prezente :)
Testul este ok, daca este de urmarit evolutia citologic probabil ca testul trebuie repetat dupa o anumita perioada pe care o va decide ginecologul dumneavoastra. Care este scorul rezultatului? ar trebui sa existe un scor, numeric, din cate stiu 1=normal, 2=inflamatie, 3=leziuni premaligne, 4=leziuni maligne. probabil ca aveti un 2 daca se recomanda urmarirea si rezultatul este satisfacator. Sanatate multa!
Testul este ok, daca este de urmarit evolutia citologic probabil ca testul trebuie repetat dupa o anumita perioada pe care o va decide ginecologul dumneavoastra. Care este scorul rezultatului? ar trebui sa existe un scor, numeric, din cate stiu 1=normal, 2=inflamatie, 3=leziuni premaligne, 4=leziuni maligne. probabil ca aveti un 2 daca se recomanda urmarirea si rezultatul este satisfacator. Sanatate multa!
Buna ziua!Ma numesc Rodica Popstan si as vrea sa pun si eu o intrebare dar nu stiu unde sa o scriu pentru ca ma pricep doar putin la internet
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10testul papanicolau
- 4rana pe col si testul Papanicolau
- 3test papanicolau
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 4Test Babes Papanicolau.. intrepretare, va rog
- 0testul papanicolau
- 0interpretare ex papanicolau
- 1Interpretare Test Papanicolau
- 5HPV - interpretare Babes Papanicolau
- 0Papanicolau
- 1Papanicolau
- 0E cazul sa cer o a doua parere pentru colposcopie?
- 0Test papanicolau interpretare
- 1Interpretare papanicolau
- 0Interpretare rezultate test Babeș Papanicolau
- 0Ex. microscopic pe frotiu + Test B Papanicolau
- 0Rezultat PAP
- 0Analize gineco
- 0Rezultat secretia si papanicolau
- 2Rezultat test papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: