rezultat biopsie va rog detalii
Dupa doua teste papanicolau la care rezultatul a fost endocol inflamat, vigilenta oncologica, AGC_NOS, frotiu satisfacator, in data de 20.05.2010 am facut biopsie iar rezutatul este urmatorul :
I. Endocol-Endocervicita cronica papilara - fragmente de mucoasa endometriala cu hiperplazie glandulara simpla cu atipii ;
II. Cavitate uterina - Mase fibrini-hematice, alaturi de fragmente de mucoasa endometriala cu hipeplazie glandulara simpla cu atipii
Va rog sa-mi spuneti ce tratament trebuie sa urmez, medicul ginecolog care mia facut biopsia mi-a spus ca am o infectie mai veche dar nu trebuie sa iau nici un tratament.Dar cu infectia cum ramane se vindeca singura.
multumesc anticipat pentru raspunsuri
I. Endocol-Endocervicita cronica papilara - fragmente de mucoasa endometriala cu hiperplazie glandulara simpla cu atipii ;
II. Cavitate uterina - Mase fibrini-hematice, alaturi de fragmente de mucoasa endometriala cu hipeplazie glandulara simpla cu atipii
Va rog sa-mi spuneti ce tratament trebuie sa urmez, medicul ginecolog care mia facut biopsia mi-a spus ca am o infectie mai veche dar nu trebuie sa iau nici un tratament.Dar cu infectia cum ramane se vindeca singura.
multumesc anticipat pentru raspunsuri
3 comentarii
Nu exista ca un medic sa nu va dea tratament, fie si daca e o infectie mai veche...Mergeti la alt ginecolog cu rezultatele si nu intarziati, vigilenta oncologica inseamna ca e de luat in serios! Sanatate!
Un an nou fericit si multa sanatate tuturor !
Imi pare rau ca nu am tinut cont de statul primit de la d-an eclectica, si am neglijat complet problema, iar in urma cu 3 saptamani fiica mea a aratat analizele la doi medici ginecologi si amandoi mi-au recomandat operatie de urgenta histerectomie totala.Aceaste veste m-a socat foarte tare, nu m-am bucurat se sarbatori, am fost si sunt foarte suparata, speriata.
Intre timp am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a ma opera, dar recunosc ca imi este foarte frica.Mi-a fost recomandat un medic ginecolog pt operarie si abia astept saptamana viitoare sa merg personal la el si sa vad ce-mi spune, ce ma sfatuieste.
Vreau sa dau un sfat celor care sunt in situatia mea daca le pare ceva suspect cu analizele sa mearga sa ceara si o alta parere.
Promit sa revin cu detalii saptamana viitoare dupa vizita la medic.
multa sanatate tuturor
Imi pare rau ca nu am tinut cont de statul primit de la d-an eclectica, si am neglijat complet problema, iar in urma cu 3 saptamani fiica mea a aratat analizele la doi medici ginecologi si amandoi mi-au recomandat operatie de urgenta histerectomie totala.Aceaste veste m-a socat foarte tare, nu m-am bucurat se sarbatori, am fost si sunt foarte suparata, speriata.
Intre timp am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a ma opera, dar recunosc ca imi este foarte frica.Mi-a fost recomandat un medic ginecolog pt operarie si abia astept saptamana viitoare sa merg personal la el si sa vad ce-mi spune, ce ma sfatuieste.
Vreau sa dau un sfat celor care sunt in situatia mea daca le pare ceva suspect cu analizele sa mearga sa ceara si o alta parere.
Promit sa revin cu detalii saptamana viitoare dupa vizita la medic.
multa sanatate tuturor
Iti tin pumnii, cum se zice, sa ai o operatie reusita si sa-ti revii cat mai repede! Gandeste pozitiv, viata merge inainte, cunosc femei care dupa aceasta interventie au fost foarte bine si au scapat de tot stresul. Sanatate si sa auzim de bine!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
- 4interpretare rezultate
- 9Analize Papanicolau, candida, HPV
- 3Rezultat test Babes-Papanicolau
- 5test papanicolau, sterilet
- 4Interpretare examen Papanicolau
- 3Biopsie cervicala
- 3interpretare test papanicolau
- 6interpretare rezultat secretie vaginala, secretie col si test pap
- 1test papa nicolau
- 0Cultura de pe col
- 1Rezultat test Babes Papanicolau
- 0Rezultat PAP
- 3Va rog ajutor in interpretarea testului Papanicolau !!
- 0Interpretare rezultate Papa Nicolau!
- 1Răspundeți, va rog! Rezultat test Papanicolau
- 0Citire analiza papanicolau
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 1Rana pe col/Test PAP modificat /Genotipurile HPV negative
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: