Retin-A - Smooderm: au si efect anti-rid?

17-11-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
(arisuca)
De 3sapt folosesc Smooderm pt trat acneei si am rezultate f bune. In prospecte (atat la Smooderm cat si la Retin-A) este mentionat ca au si efect anti-rid. Deoarece de 3ani (am 26ani) mi-au aparut sub ochi, mergand spre pometi, niste riduri care s-au accentuat cu trecerea timpului, am inceput de o saptamana sa folosesc si in aceste zone Smooderm. Nu am prezentat nici o reactie alergica (hiperemie/descuamare/senz de arsura). Farmacista m-a sfatuit, totusi, sa nu folosesc preparatul in aceste zone deoarece ar putea sa mi se accentueze ridurile.

As dori sa stiu daca pot folosi in continuare Smooderm-ul in aceste zone atata timp cat nu prezint nici una din reactiile adverse, pt a diminua aceste riduri.
Mentionez ca folosesc Smooderm-ul seara iar dimineata aplic vit E uleioasa.
Pana acum am folosit creme contur ochi cu efect anti-rid de la Gerovital, Gerocossen, Elmiplant, Avon si Oriflame fara nici un efect. As fi incercat ceva de la RoC dar o prietena a folosit si nu a fost multumita si oricum, mi se pare f scumpa.
Va rog frumos sa ma ajutati pt ca am devenit f complexata din cauza acestor riduri si deocamdata nu dispun de suficienti bani pt a apela la chirurgia estetica
Va multumesc!
1 comentarii
0
17-11-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Da, are si efect Anti rid dar va sfatuiesc sa intrebati dermatologul dumneavoastra daca are competenta sa va injecteze TOXINA BOTULINICA, acesta fiind tratamentul cu cel mai spectaculos efect. Daca nu, va recomand Clinicile DERMASTYLE din Bucuresti sau RODERMA din IASI.

Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.