respiratie dificila in umiditate
Buna ziua!
Am 30 de ani si ma confrunt cu probleme de respiratie de mai bine de 10 ani. Intotdeauna cand ploua afara sau sau este aerul umed simt ca ma sufoc. Acum un an de zile am facut niste crize puternice de respiratie si am fost internata la psihiatrie pentru atacuri de panica.As vrea sa stiu ce problema am? Daca am in continuare atacuri de panica cum poate fi aceasta boala declansata din umiditate? Desi am explicat la doctorul ca m-a tratat, respectivul doctor nu mi-a dat nici-un raspuns. La cine ar trebui sa ma adresez?
Multumesc!
Am 30 de ani si ma confrunt cu probleme de respiratie de mai bine de 10 ani. Intotdeauna cand ploua afara sau sau este aerul umed simt ca ma sufoc. Acum un an de zile am facut niste crize puternice de respiratie si am fost internata la psihiatrie pentru atacuri de panica.As vrea sa stiu ce problema am? Daca am in continuare atacuri de panica cum poate fi aceasta boala declansata din umiditate? Desi am explicat la doctorul ca m-a tratat, respectivul doctor nu mi-a dat nici-un raspuns. La cine ar trebui sa ma adresez?
Multumesc!
1 comentarii
Faceti o spirometrie pentru functia pulmonara si eventual testare alergologica pentru alergenii respiratori.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 0Bronhoscopie
- 2Astm.bronsic si rinita vasomotorie
- 2Pediatrie - Bebeluș de 11 luni diagnosticat cu laringita acuta
- 1Rezultat radiografie.
- 1Fetița 13 ani probleme cu respirația
- 1Senzatie de disconfort partea stanga cutia toracica